Βίντεο: Τα κορίτσια της Victoria’s γιορτάζουν τον έρωτα…

0

victoria-sexΗ γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια μέρα σημαντική για όσους παρακολουθούν την πορεία της διάσημης εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret.

Κάθε χρόνο, στις 14 Φεβρουαρίου, παρουσιάζει τις νέες τάσεις για τα εσώρουχα της χρονιάς, με τα κορίτσια της να φιγουράρουν μπροστά στο φακό.

Στον κατάλογο «Valentine’s Day 2014» οι πανέμορφες Adriana Lima, Behati Prinsloo και Candice Swanepoel ποζάρουν με «καυτά» εσώρουχα και βλέμμα πολλά υποσχόμενο.

Ακόμη και αν δεν είστε ερωτευμένος, ακόμη και αν δεν πιστεύετε στον Άγιο Βαλεντίνο, αξίζει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί και – ποιος ξέρει; – ίσως δεχθείτε και σεις την σαϊτιά του Έρωτα.

nooz.gr

Προηγούμενο άρθροΟ αθλητισμός ως διέξοδος για τα παιδιά και τους νέους
Επόμενο άρθρο“Ζούμε Μαζί”: 10 νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Απ. Κόντος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.