Αναλυτικός οδηγός για τις πανελλαδικές εξετάσεις

0

panel1-main

Οδηγό με τις απαραίτητες πληροφορίες για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, αλλά και με όσα πρέπει να προσέξουν οι μαθητές της Α΄ τάξης, καθώς γι αυτούς αλλάζει το εξεταστικό σύστημα, παρουσιάζουν σήμερα Τα Νέα.

Η προθεσμία για τη συμπλήρωση της αίτησης-δήλωσης λήγει την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και δεν θα δοθεί παράταση. Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέξουν πολύ γιατί μετά την υποβολή της, η αίτηση δεν αλλάζει.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι αστυνομικές σχολές, παρότι δεν καταγράφονται στην εφετινή αίτηση-δήλωση επειδή είχε αποφασιστεί αρχικά να μην συμπεριληφθούν, τελικά θα υπάρχουν στο φετινό μηχανογραφικό δελτίο, κατόπιν νεότερης απόφασης. Όμως προσοχή, γιατί όσοι επιτύχουν σε αυτές θα εισαχθούν του χρόνου.

Τέλος, οι μαθητές της Α΄ τάξης πρέπει από εφέτος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο βαθμός τους θα προσμετρηθεί- σε μικρό ποσοστό- για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα:

pan1-1

pan2

pan3

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΝίκος Καζαντζάκης 1883 – 1957
Επόμενο άρθρο10 πράγματα που δεν ξέρατε για τα προφυλακτικά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.