VIDEOS: Άτταλος, Μάβα και στο βάθος ΕΚΛΟΓΕΣ! ΑΠΟΨΗ και ΟΛΟ το Δ.Σ. της Τετάρτης σε μαγνητοσκόπηση!

0

LIVE-DIMOTIKOS-SYMVOYLIO-FX-WEB-TVΟ τίτλος μας τα λέει ΟΛΑ…

Την Τετάρτη 15.01.2014 έγινε το 1ο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου για το 2014

2014προεκλογικό έτος με τις δημοτικές εκλογές να γίνονται τον Μάη

Οπότε είναι “ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ”… για ένα θέμα εκτός ημερησίας διάταξης και με ένα θέμα(!) όπως αυτό με το προπονητήριο ποδοσφαίρου της καμινάδας και το αίτημα της διοίκησης του σωματείου ΑΟΝΦ Άτταλος για να δώσει τον “έγγραφο λόγο του” το δημοτικό συμβούλιο για να μπορεί να διαχειρίζεται το πρόγραμμα προπονήσεων… να ξοδεύτηκαν 2.30 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ!!!

Ή μάλλον ξοδεύτηκαν 2.30 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ!!!

Ακούστηκαν τα ΠΑΝΤΑ… τόσο από δημοτικούς σύμβουλους όσο και από θεατές-“δημοτικούς παράγοντες”

Και αν κάποιοι υπέθεσαν ότι στο δημοτικό συμβούλιο βρισκόταν ο Χάρης Τομπούλογλου και έγινε του “Λαϊκισμού”… όπως πολλάκις τον έχουν κατηγορήσει…

Χάσατε…

Ο κ. Χάρης Τομπούλογλου ήταν απών από το συμβούλιο… οπότε ας ψάξουν και οι υπόλοιποι τα “καθρεφτάκια τους”

Και όχι μόνο οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι πρώην που βρισκόταν στην αίθουσα, αλλά φυσικά και κάποιοι θεατές-“δημοτικοί παράγοντες”…

Και φυσικά όταν μετά από 2.30 ώρες… τελείωσε το “ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ” εκτός ημερησίας διάταξης θέμα του Αττάλου… η αίθουσα ΑΔΕΙΑΣΕ!!!

Και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα που συζητήθηκε αργότερα, το θέμα με το οικόπεδο της Μάβα(π. Renault), μέσα σε μισή ώρα είχε ξεπεταχτεί!!!

Γιατί άραγε???

Επίσης σχεδόν καμία σημασία δεν έδωσε κανείς στην επισήμανση του Προέδρου Γ. Παπακώστα (μετά από παρέμβαση του Fx-news) για την “εγκληματική αμέλεια” που έχει επιδειχθεί από τους υπευθύνους  για το οικόπεδο της Μάβα( 11.300μ), το οποίο είναι ανοιχτό από παντού, χωρίς περίφραξη-σφράγιση του, γεμάτο παγίδες ΘΑΝΑΤΟΥ (Δείτε το βίντεο-Ρεπορτάζ του Fx, ΕΔΩ) στο εσωτερικό του, με δεκάδες παιδιά καθημερινά να το έχουν κάνει παιδότοπο… δεκάδες ναρκομανείς να έχουν βρει καταφύγιο κλπ κλπ κλπ!!!

Δείτε σε μαγνητοσκόπηση την Live μετάδοση από το Fx, στα παρακάτω videos:

Video streaming by Ustream

Video streaming by Ustream

Video streaming by Ustream

Video streaming by Ustream

Προηγούμενο άρθροΑιτήσεις για διορισμό μόνιμων εκπαιδευτικών
Επόμενο άρθρο«Βρώμικο ’89» ή «Κάθαρση»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.