Aνατροπή λίγους μήνες πριν τις εξετάσεις για τους μαθητές της Α’ Λυκείου -Πώς θα εξεταστούν τελικά

2

panellinies

Ανατροπή δεδομένων για τους μαθητές της Α’ Λυκείου οι οποίοι σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα θα εξετάζονται στο τέλος της χρονιάς  με το νέο σύστημα απαντώντας κατά το ήμισυ σε ερωτήσεις από τράπεζα θεμάτων και κατά το ήμισυ από ερωτήσεις που επιλέγουν οι καθηγητές.

Σύμφωνα με πρληροφορίες της εφημερίδας «Εθνος» ο χρόνος που απομένει μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους και την έναρξη των εξετάσεων δεν επαρκεί για το σχηματισμό μιας πλήρους «τράπεζας» με τουλάχιστον 1.000 ερωτήσεις για κάθε ένα από τα 12 εξεταζόμενα μαθήματα.

Ετσι, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί μόνο σε κάποια σχολεία, κυρίως πειραματικά και πρότυπα, και σε όλα τα υπόλοιπα οι εξετάσεις θα γίνουν όπως γίνονταν μέχρι τώρα.

(iefimerida.gr)

Προηγούμενο άρθροΕργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων από τον ΟΑΕΔ
Επόμενο άρθροΚώστας Ρηγόπουλος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.