17χρονη Μυρτώ: Επιστρέφει Ελλάδα – η κατάσταση της υγείας της…

0

mirtofiladelfeiaΤην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Βοστόνη όπου υποβλήθηκε σε εντατική θεραπεία, η 17χρονη συμπολίτισσάς μας (Νέα Χαλκηδόνα) Μυρτώ Παπαδομιχελάκη που είχε δεχθεί επίθεση στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012.

Στις 10 Δεκεμβρίου το κορίτσι υποβλήθηκε σε επέμβαση για την παροχέτευση ενός ισχυρού μυοχαλαρωτικού, μέσω της «αντλίας μπακλοφέν» για την αντιμετώπιση των επώδυνων περιστατικών σπαστικότητας από τα οποία υποφέρει.

Οι γιατροί θεωρούν ότι όλα βαίνουν καλώς και έτσι το κορίτσι αναμένεται να πάρει εξιτήριο για τις 23 Ιανουαρίου.

Στην Ελλάδα την περιμένουν ο πατέρας της, Γιάννης και η 18χρονη αδελφή της Ελεάννα. Μετά την επιστροφή στην χώρα, η νεαρή κοπέλα θα εισαχθεί σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία ΠΣΑΤ για ΝΕΡΙΤ
Επόμενο άρθροΗ ΝΔ όπως και το ΠΑΣΟΚ, δεν θα δώσουν χρίσματα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.