Τρίο χωρίς τρίτο άτομο; Κι όμως γίνεται!

0

sex

Aν κάνετε ένα μικρό γκάλοπ μεταξύ των αντρών που συναναστρέφεστε, συμπεριλαμβανομένου και του καλού σας, θα καταλήξετε σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: το μεγαλύτερο όνειρό τους, είναι να κάνουν τρίο! Και επειδή η γυναίκα από τη φύση της θέλει να ευχαριστεί τους άντρες και να τους… περιποιείται, αρκετές φορές υποκύπτει στον πειρασμό και στο παραπονεμένο ύφος του καλού της και δέχεται και ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι. Αν ωστόσο δεν είστε από αυτές που θα ανεχόσασταν μία ακόμη γυναίκα, ειδικά αν αυτή έχει ωραιότερα οπίσθια και μεγαλύτερο στήθος, αλλά παρόλα αυτά θέλετε να δώσετε χαρά στο… ξαναμμένο αγόρι σας, μπορείτε να βρείτε τρόπους ώστε να δημιουργήσετε την αίσθηση του τρίο, χωρίς να υπάρχει τρίτο άτομο! Ίσως αυτό να είναι και πιο ερεθιστικό, μιας και αναγκάζει το μυαλό να παίρνει απίστευτες στροφές. Παρακάτω σας έχουμε κάποια tips για μία ικανοποιητική… προσομοίωση!

1. Πείτε ένα… παραμύθι: Δεν εννοούμε φυσικά να διηγηθείτε την Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά να φτιάξετε μία σέξι και kinky ιστορία στο μυαλό σας, η οποία θα περιλαμβάνει φυσικά ακόμα ένα άτομο και πολλές καυτές λεπτομέρειες. Μιας και το όλο πράγμα βρίσκεται στη φαντασία σας, φροντίστε να τοποθετήσετε το ερωτικό τρίο σε ένα ιδιαίτερο μέρος το οποίο θα προσφέρεται στο έπακρον για πειραματισμούς πέρα από τα παραδοσιακά και καθιερωμένα. Πιστέψτε μας, ότι και μόνο στο άκουσμα της ιστορίας η λίμπιντος και των δυο σας θα χτυπήσει κόκκινο και στο τέλος απλά δεν θα κρατιέστε. Είδατε τι κάνει το μυαλό;

2. Φώτα και… πάμε: Τρίο δεν σημαίνει απλά να υπάρχει ένα τρίτο άτομο στο παρεάκι σας αλλά ουσιαστικά να υπάρχει κάποιος ο οποίος θα παρακολουθεί εσάς και τον καλό σας να κάνετε sex. Επειδή λοιπόν το να βρεθεί ένα τέτοιο άτομο, είναι λίγο δύσκολο, μπορείτε κάλλιστα να σταθείτε μπροστά στο παράθυρό σας, την ώρα που εσείς κάνετε τα δικά σας. Υπάρχουν δεν υπάρχουν δύο επιπλέον μάτια να σας παρακολουθούν, και μόνο η πιθανότητα, θα σας ερεθίσει και θα σας χαρίσει μία αξέχαστη εμπειρία. Αν έχετε ενδοιασμούς μήπως τελικά σας πάρει μάτι η γιαγιούλα από το απέναντι διαμέρισμα, σκεφτείτε λογικά: ποιος θα έπρεπε να νιώθει χειρότερα, εσείς ή αυτή; Άλλωστε, στο τέλος θα πρέπει να σας ευγνομωνεί που της κρατήσατε συντροφιά ένα ακόμα μοναχικό βράδυ!

3. Το μικρό, θαυματουργό αντικείμενο: Τι πιο απλό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό απο ένα… δονητή; Την ώρα λοιπόν που κάνετε τα δικά σας με τον καλό σας, βάλτε σιγά σιγά στο παιχνίδι και τον μακρουλό σας φίλο! Εμφανίστε τον ξαφνικά κάτω από τα σκεπάσματα και πιστέψτε μας θα τον καλοδεχτεί! Κάντε στοματικό και ταυτόχρονα πιέστε τις θηλές σας με το δονητή ή την λειτορίδα σας για έξτρα απόλαυση. Μπορεί να μην του θυμίσει ούτε στο ελάχιστο μία δεύτερη γυναικεία παρουσία στο κρεβάτι, αλλά μπορείτε ωραιότατα να υποθέσετε ότι ο εμβόλιμος φίλος σας είναι ο Brad Pitt ή έστω ο σέξι περιπτεράς της γειτονιάς σας!

4. Καθρεφτιστείτε: Δεν είναι τυχαίο που στις περισσότερες ταινίες πορνό υπάρχουν αμέτρητοι καθρέφτες στις κρεβατοκάμαρες. Αν το ταβάνι σας δεν διαθέτει καθρέφτη, γιατί προφανώς και δεν παίζετε σε πορνό, τοποθετήστε έναν κοντά στο κρεβάτι σας και καθίστε στα τέσσερα. Αφενός θα νιώθετε τον παρτενέρ σας από πίσω χωρίς να τον βλέπετε και αφετέρου θα βλέπετε την αντανάκλασή του στον καθρέφτη. Δηλαδή από την μία θα έχετε… πέος και από την άλλη πρόσωπο! Κάτι παρόμοιο ισχύει για τον ίδιο. Κανονικά είστε οπίσθια, πλάτη και μαλλιά και μέσω του καθρέφτη είστε η γυναίκα με την οποία κάνει sex! Περίπλοκο; Στην πράξη όλα γίνονται πιο απλά…

5. Mία stripper για τον καλό σας: Να και κάτι τολμηρό το οποίο θέλει κότσια και πολλή αυτοπεποίθηση για να το κάνετε. Πάρτε το σύντροφό σας και πηγαίντε σε ένα strip club, θα ξέρει αρκετά να είστε σίγουρες. Ζητήστε του να πάρει μία χορεύτρια για το γνωστό lap dance κι εσείς απλά να παρακολουθείτε! Προετοιμαστείτε βέβαια για το γεγονός να τον δείτε να ερεθίζετε και να αγγίζει μία άλλη, καλλίγραμμη σίγουρα, γυναίκα, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα τον ανάψει και μόνο η αίσθηση ότι εσείς τον παρακολουθείτε. Θα σας στοιχίσει κάτι παραπάνω, αλλά να είστε σίγουρες ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει στη σεξουαλική σας ζωή από κεί και μετά. Προσοχή, όσο αυτός θα απολαμβάνει τις περιποιήσεις της stripper, δεν είναι ανάγκη να κάθεστε σαν αγγούρι! Παίξτε με τον εαυτό σας και προσπαθείστε να μην χάνετε την οπτική σας επαφή…

(queen.gr)

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή-Ανακοίνωση Στέλλας Γερολυμάτου
Επόμενο άρθροΆγιος Κοσμάς Ν.Φιλαδέλφειας: Με κατάνυξη γιορτάστηκε η Αγία Οικογένεια του Μ. Βασίλειου (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.