Πλήρωση κενών θέσεων στο ΕΠΕΣ του Ζάνειου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου

0

2bathmia_ekpaideysi

Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τα μέλη Δ.Ε.Π. ή Ε.Π. Α.Ε.Ι. ή εκπαιδευτικούς της δημόσιας πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με αντίστοιχα προσόντα, τους σχολικούς συμβούλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής, τους εκπαιδευτικούς του Ζάννειου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου για την πλήρωση των κενών θέσεων στο Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ.) του εν λόγω Π.Π.Σ. σύμφωνα με το νόμο 3966/2011, όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση μέχρι και την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2014.
(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθροΔελτίο τύπου των Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΑυξήθηκαν κατά 45.653 σε ένα μήνα οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.