Πανελλαδικές: Δείτε πότε θα γίνουν φέτος…

0

panelladikesΜετά τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές προσανατολίζεται το υπουργείο Παιδείας να πραγματοποιήσει τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Μέχρι τα μέσα του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα, ωστόσο, σύμφωνα με την ΟΛΜΕ, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, έκανε λόγο στη χθεσινή τους συνάντηση για τις 27 Μαΐου, ως ενδεχόμενη ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση οι Πανελλαδικές δεν θα πραγματοποιηθούν στις 2 Μαΐου, σύμφωνα με φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα, καθώς η λήξη του σχολικού έτους θα ήταν στην ουσία νωρίτερα από ποτέ.

Προηγούμενο άρθροΗ Πόπη Τσαπανίδου έχει κάνει συμφωνία με το διάβολο
Επόμενο άρθροΤΩΡΑ-Ένταλμα σύλληψης γνωστών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.