Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη! (Fx-Live)

0

DS-2014Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 29.1.2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Το Fx-news θα το μεταδώσει ζωντανά(Live) με εικόνα & ήχο.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου, βάσει της αριθ. 1/2014 απόφασης-εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής.
  • Έγκριση εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Κ.Παλαμά-Οδυσσέως-Περισσού-Τσούντα στη Νέα Χαλκηδόνα, βάσει της αριθ. 26/2013 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  • Λήψη απόφασης επί της πρότασης τροποποίησης για άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε τρία όμορα οικόπεδα στο Ο.Τ. 289 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δημ. Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας, σε συμμόρφωση με την αριθ. 93/2011 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, βάσει της αριθ. 27/2013 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  • Έγκριση παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας».
  • Έγκριση καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας και επταήμερης απασχόλησης του προσωπικού ορισμένων υπηρεσιών του Δήμου για το έτος 2014.
  • Έγκριση παραχώρησης ακινητοποιημένου (λόγω βλάβης) απορριμματοφόρου ανακύκλωσης προς το Δήμο Νισύρου Δωδεκανήσου.
  • Έγκριση δαπάνης για την επιμόρφωση εργαζομένων του Δήμου για την απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας οδηγού.
  • Ορισμός ενός (1) Δημ. Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή εκτίμησης κατασκευασθέντων οικογενειακών τάφων έτους 2014.
  • Έγκριση επιστροφής ποσού 300,00 € στον κ. Χ.Ζακίρ και ποσού 73,37 € στον κ. Γ.Βογιατζόγλου, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, και ψήφιση σχετικών πιστώσεων.
  • 10. Έγκριση παραχώρησης θέσης στάθμευσης για την φορτοεκφόρτωση προϊόντων στο κατάστημα της κας Α.Σουρέλη επί της οδού Σαρανταπόρου 3-Νέα Φιλαδέλφεια, βάσει της αριθ. 7/2014 απόφασης-διατύπωσης γνώμης του Συμβουλίου Δημ. Κοινότητας Ν. Φιλ/φειας.
Προηγούμενο άρθροΣτη φυλακή για κακοποίηση ζώου για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Επόμενο άρθροΓνωστός δικηγόρος, ο άντρας που αυτοκτόνησε στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.