Δημοτικές Εκλογές: Ο Χάρης Τομπούλογλου καθορίζει τις εξελίξεις…

0

1dimotikes-2014-maxh-nea-filadelfeiaΉρθε και το  2014… έτος εκλογών… Δημοτικών εκλογών …

Λίγες μέρες πριν έρθει το νέο έτος, είχαν ήδη μπει στην προεκλογική αφετηρία με “τρόπαιο” την δημαρχιακή θέση Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, 7 (!!!) υποψήφιοι δήμαρχοι….

Η νυν δήμαρχος Έφη Γαϊτανά με την παράταξη «Νέα Προοπτική», ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου με την παράταξη «Καλημέρα όμορφη πόλη», η  Βάσω Αγαγιώτου με την παράταξη «Μπροστά», ο Απόστολος Κόντος με την παράταξη «Ζούμε μαζί», ο Άρης Βασιλόπουλος με την παράταξη “Δύναμη πολιτών”, ο Γιώργος Αράπογλου με την παράταξη «Ανεξάρτητη πρωτοβουλία» και ο υποψήφιος του ΚΚΕ με την παράταξη «Λαϊκή συσπείρωση».

Επίσης λίγες μέρες πριν έρθει το νέο έτος, τα προγνωστικά όσο και κάποιες μυστικές δημοσκοπήσεις έλεγαν ότι την πρώτη Κυριακή, πρώτος θα ήταν σίγουρα ο Χάρης Τομπούλογλου και οι υπόλοιποι θα κονταροχτυπιούνταν για μια θέση στον… ΤΕΛΙΚΟ της επόμενης Κυριακής…

Την παραμονή των Χριστουγέννων το σκηνικό άλλαξε…

Άλλαξε μετά από την «γνωστή υπόθεση» του Χάρη Τομπούλογλου, που συντάραξε την τοπική κοινωνία -και όχι μόνο- της πόλης μας αλλά και το διαμορφωμένο εκλογικό σκηνικό.  Στην πραγματικότητα το έμπλεξε, το έκανε πολύπλοκο, ανέτρεψε τα δεδομένα που ξέραμε…

Σε πρώτη σκέψη τις πρώτες ώρες και μέρες που βγήκε στον αέρα η υπόθεση Χ.Τομπούλογλου, όλοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι οι υποψήφιοι μειώθηκαν σε 6 μια και το μεγάλο φαβορί τον εκλογών… κάηκε!!! Φυσικά τεράστιο ρόλο έπαιξε ΚΑΙ η τεράστια έκταση που τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια έδωσαν στην υπόθεση, «καταδικάζοντας εις θάνατο» τον κ. Τομπούλογλου πριν ακόμα απολογηθεί.  Όμως ο επικεφαλής της «Καλημέρας» μετά την απολογία του για την «γνωστή υπόθεση», αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και δήλωσε σε συγκέντρωση του συνδυασμού του, ότι συνεχίζει κανονικά και θα οδηγήσει την «Καλημέρα» στις εκλογές του Μάη!!!

Σίγουρα η δυναμική νίκης που είχε η «Καλημέρα» πριν τα γεγονότα «πήγε περίπατο» ή μάλλον μπήκε στο «ψυγείο». Και λέμε μπήκε στο «ψυγείο», διότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν κάποια εξέλιξη ή κάποια «αποκάλυψη», ανατρέψει την «γνωστή υπόθεση»… και αντιστρέψει την αρνητική διαφήμιση της «Καλημέρας» σε θετική!!!

Όπως και να εξελιχθεί η υπόθεση μέχρι τον Μάη, η «Καλημέρα» του Χ.Τομπούλογλου θα καθορίσει τις εξελίξεις, διότι έστω και αν το «ψυγείο» παραμείνει «ψυγείο», ένα 15% του εκλογικού σώματος θα παραμείνει πιστό στην «Καλημέρα». Ποσοστό, που είναι ΥΠΕΡ-αρκετό για να καθορίσει τον τελικό νικητή στον Επαναληπτικό γύρο των εκλογών στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα

Προηγούμενο άρθροΑλέξανδρος Παπαδιαμάντης: “O Άγιος των Ελληνικών γραμμάτων”!
Επόμενο άρθροΝέα υπόθεση βιασμού 13χρονου κοριτσιού συγκλονίζει την Ινδία
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.