Βίντεο: Επεισόδια στο ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ!!!

0

AIGALEO-AEK-SPORT-FM-ACTION-IMAGESΠερίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, που ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00, υπήρξε ένταση ανάμεσα σε οπαδούς του Αιγάλεω και της Αστυνομίας, με τους ΑΕΚτζήδες να μην εμπλέκονται στο όλο σκηνικό. Στη συνέχεια όμως η κατάσταση ξέφυγε και ξαφνικά βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί και των δύο ομάδων, για να επικρατήσει το απόλυτο μπάχαλο!

Ξύλο, καπνογόνα, αντικείμενα, γενικά μια κατάσταση… ό,τι να ‘ναι, με την αστυνομία να εμπλέκεται κι αυτή προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πράγματα και να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Αυτό φαίνεται πως το κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τους οπαδούς της ομάδας τους ενώ αυτοί του Αιγάλεω πήγαν στα αποδυτήρια… Η κατάσταση, πάντως, ηρεμεί πλέον…

Η ευθύνη, πάντως, είναι αποκλειστικά της αστυνομίας καθώς όλα άρχισαν όταν 5-6 οπαδοί του Αιγάλεω άρχισαν να πετάνε αντικείμενα και να βρίζουν τους οπαδούς της ΑΕΚ, που εκείνη την ώρα κρεμούσαν το πανό για τον Μιχάλη Παυλή. Τα αντικείμενα συνεχίστηκαν και κάποια στιγμή απάντησαν κι αυτοί καθώς η αστυνομία -και αυτό είναι πραγματικά γελοίο- δεν προχώρησε στη σύλληψη ή την απομάκρυνση των 5-6 οπαδών του Αιγάλω που άρχισαν το όλο σκηνικό.


Επεισόδια στο Αιγάλεω-ΑΕΚ από Ampalinio
gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΥποψήφιος δήμαρχος μοιράζει κουπόνια με δώρο κρέας…
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη Άρη Βασιλόπουλου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.