Graffiti και Street art: Από τον δρόμο στη… Στέγη

0

690_6e6d774b-1b4a-44a0-a593-5cfe30f2a2aeΠρόσκληση ενδιαφέροντος σε καλλιτέχνες που εκφράζονται μέσα από τo graffiti και τη street art, απευθύνει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Να καταγράψει τα πλέον αξιόλογα δείγματα Graffiti και Street art επιχειρεί η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, διοργανώνοντας ομαδική έκθεση με εκπροσώπους της συγκεκριμένης εικαστικής γλώσσας στη σημερινή Ελλάδα.

Στόχος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών είναι να δώσει ένα διαφορετικό, αιρετικό, βήμα έκφρασης και παρουσίασης σε αυτό που γίνεται έξω, στο δρόμο, μεταφέροντάς το μέσα.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν θα είναι ελεύθεροι να αποτυπώσουν, με υλικά της επιλογής τους, τόσο το προσωπικό ιδίωμα που τους χαρακτηρίζει όσο και την ανάγκη τους να εκφραστούν εικαστικά σε σχέση με τις τρέχουσες συνθήκες που βιώνουμε όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο 2014 στον εκθεσιακό χώρο, και όχι μόνον, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και θα συνοδευτεί από ειδική έκδοση-καταγραφή των έργων που εν τέλει θα παρουσιαστούν σε αυτήν.

Όλα τα έργα θα είναι πρωτότυπα και θα δημιουργηθούν επί τόπου.

(antenna.gr)

Προηγούμενο άρθροΤα ζώα κάνουν καλό στα παιδιά
Επόμενο άρθροΠώς να ακυρώσεις την αποστολή ενός μέιλ που έχεις ήδη στείλει -Κι όμως είναι πανεύκολο! [εικόνες]
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.