3ο Γυμνάσιο Ν.Φιλαδέλφειας: “Αχτίδα Φωτός στο γκρίζο σκηνικό”! (Φωτορεπορτάζ-Αφιέρωμα)

3

3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (23)Οι Έλληνες, έχουν αποδείξει ότι ακόμη και μέσα από δυσκολίες έχουν την εφευρετικότητα να ξεφεύγουν από την στείρα πραγματικότητα και να δημιουργούν.

Το ίδιο συμβαίνει και σε αρκετά σχολεία της χώρας μας αλλά και της περιοχής μας. Μέσα στο γενικότερο γκρίζο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στο χώρο της εκπαίδευσης, υπάρχουν διευθυντές, δάσκαλοι και φυσικά μαθητές, που με την όρεξή τους, τις όμορφες ιδέες τους, την διάθεση για εθελοντικές πρωτοβουλίες και φυσικά με το μεράκι τους, υλοποιούν πράγματα που όχι απλά ομορφαίνουν την δική τους καθημερινότητα, αλλά δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να ξεφεύγουμε από την μιζέρια… χαράζοντας ένα μέλλον έστω και λίγο καλύτερο από το παρόν.

Μία τέτοια περίπτωση συναντούμε στο 3ο  γυμνάσιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο οποίο η διευθύντρια Ρεβέκκα Κέκου, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές έχουν φιλοτεχνήσει… κάτι σπάνιο που δεν το συναντάμε εύκολα σε ελληνικό σχολείο.

Απλά απολαύστε το φωτογραφικό λεύκωμα που σας παρουσιάζουμε μέσα από το Fx-news…(Κάντε ΚΛΙΚ πάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος)

3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (2)3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (1)3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (22)3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (3) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (5) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (6) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (7) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (8) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (9) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (10) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (11) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (12) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (13) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (14) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (15) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (16) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (17) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (18) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (19) 3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (20)3o-gymnasio-neas-filadelfeias-afieroma-fx-news (4)

Προηγούμενο άρθροΔολοφονική απόπειρα στον ‘Αλιμο
Επόμενο άρθροΦυλακισμένοι «Πυρήνες» πίσω από το σαμποτάζ σε Coca-Cola Light και Nestea???
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το σχολείο έχει απίστευτες δυνατότητες. Η έμπνευση και η διάθεση των καθηγητών αλλά κυρίως τα ταλέντα και η προθυμία των παιδιών του, η άψογη συνεργασία τους, η αγάπη γι΄αυτό που δημιουργούν, φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπράβο!!!!!!! Είναι μεγάλη ευτυχία και τύχη να έχεις περάσει από κει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.