Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα: 2η Σειρά Εργαστηρίων για παιδιά! (photos)

0

ergasthrio-xristoygenna-paidia (1)Σάββατο πρωί 21 Δεκεμβρίου, στο ΠΠΙΕΔ λειτούργησε η δεύτερη σειρά εργαστηρίων κατασκευής Χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Η συμμετοχή παιδιών πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, βάλαμε κι άλλα τραπέζια, βοήθησαν και οι γονείς και το μελίσσι λειτούργησε στην εν τέλεια.

Τα υλικά ήταν προσφορά μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων και του τοπικού Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού το οποίο είχε αναλάβει και την σχετική ευθύνη της ομάδας εργασίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Βίκυ Καραβίτη και τα στελέχη της  που είχαν την ευθύνη της ομάδας εργασίας των 2ων εργαστηρίων και για την άριστη συνεργασία που είχαν με το ΠΠΙΕΔ.

Να σημειωθεί ότι στην αίθουσα που έγιναν τα εργαστήρια, για πρώτη φορά αξιοποιήθηκε για τους σκοπούς που προβλέπονται από ιδρυτικό ΦΕΚ του ΠΠΙΕΔ.

ergasthrio-xristoygenna-paidia (2) ergasthrio-xristoygenna-paidia (3) ergasthrio-xristoygenna-paidia (4) ergasthrio-xristoygenna-paidia (5) ergasthrio-xristoygenna-paidia (6) ergasthrio-xristoygenna-paidia (7) ergasthrio-xristoygenna-paidia (8) ergasthrio-xristoygenna-paidia (9) ergasthrio-xristoygenna-paidia (10) ergasthrio-xristoygenna-paidia (11) ergasthrio-xristoygenna-paidia (12) ergasthrio-xristoygenna-paidia (13)

Προηγούμενο άρθρο“ΑΝΑΒΕΙ” η προεκλογική “ΜΑΧΗ” στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα!!!
Επόμενο άρθροΟι Πρωτοχρονιάτικες Δοξολογίες στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.