Υποτροφίες για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Paris Graduate School of Mathematical Sc

0

ipotrofiesΤο Paris Graduate School of Mathematical Sciences ανακοίνωσε υποτροφίες για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.  Οι φοιτητές που επιλέγονται κάθε χρόνο, βάσει φακέλου επωφελούνται μίας υποτροφίας μεταπτυχιακού προγράμματος και μιας προσωπικής παρακολούθησης που προσφέρονται από το Ίδρυμα Μαθηματικών Επιστημών. Οι υποψήφιοι που θα γίνουν δεκτοί στο PGSM International λαμβάνουν υποτροφία ύψους 1.100€/μήνα.

Το Ίδρυμα αναλαμβάνει επίσης το κόστος της ασφαλιστικής κάλυψης των φοιτητών καθώς και το κόστος εγγραφής τους στο πανεπιστήμιο. Υπάρχει ειδική πρόβλεψη για τη μετακίνηση, τη στέγαση και τη διοικητική και επιστημονική παρακολούθηση των υποψηφίων που θα γίνουν δεκτοί.
Φέτος, οι υποτροφίες απευθύνονται τόσο σε κύκλο 1ου έτους μεταπτυχιακών σπουδών (Μaster 1) όσο και σε κύκλο 2ου έτους μεταπτυχιακών σπουδών (Μaster 2).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 27 Ιανουαρίου 2014.

Διαδικασία εγγραφής στα προγράμματα, στην ιστοσελίδα : www.sciencesmaths-paris.fr
(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν ημερίδα για σπουδές και εργασία στην Μ. Βρετανία
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα υποτροφιών υποψηφίων διδακτόρων ΥΠΑΤΙΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.