Τι δείχνει η νεκροψία του Paul Walker

0

598148_paul_walker2Η αυτοψία στη σορό του αδικοχαμένου ηθοποιού ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της, αιτίες θανάτου του ηθοποιού δεν ήταν αποκλειστικά τα ευγκαύματα όπως είχε αρχικά θεωρηθεί. Ο Paul Walker έφερε επίσης βαριά τραύματα από την πρόσκρουση της Πόρσε στην οποία ήταν συνοδηγός. Εν τω μεταξύ, αξιωματούχοι και εμπειρογνώμονες ισχυρίζονται πως τα στοιχεία καταδεικνύουν πως το όχημα είχε αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη από τα 90 μίλια\ώρα όταν βγήκε εκτός πορείας, ενώ πριν τη τελική του πρόσκρουση με το δέντρο είχε επίσης προσκρούσει σε μια κολόνα φωτισμού αλλά και το σήμα που έδειχνε τα 45 μίλια\ώρα όριο ταχύτητας.

Από τον στενό κύκλο του ηθοποιού διαρρέεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης ενώ οι ερευνητές ψάχνουν στο κουφάρι του αυτοκινήτου για μαύρο κουτί, κάτι που δεν υπάρχει επιβεβαιωμένα αλλά που συνηθίζεται στα μοντέλα της Porsche. Aν το μαύρο κουτί βρεθεί, θα μπορέσει να ρίξει και άλλο φως στην υπόθεση αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το αν οι δύο επιβάτες φορούσαν ζώνη και την ακριβή ταχύτητα.

Εν τω μεταξύ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που όμως μπορεί να αργήσουν εβδομάδες. Η Universal προχώρησε σε διακοπή των γυρισμάτων και η ολοκλήρωση του Fast & Furious 7 είναι ακόμη στον αέρα. Με επίσημη δήλωση της ανακοίνωσε πως θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους της ολοκλήρωσης του φιλμ ή της οριστικής ακύρωσής του ενώ παράλληλα αποφάσισε να δωρίσει μέρος των εσόδων από το Fast and Furious 6 στοv φιλανθρωπικό οργανισμό. Reach Out Worldwide που είχε ιδρύσει ο Paul Walker .
(lifo.gr)

Προηγούμενο άρθροΣτις 23 Δεκεμβρίου συντάξεις χωρίς δώρο
Επόμενο άρθροΑπό 9 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα κατάρτισης – πρακτικής 1.300 ανέργων στο χώρο της Υγείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.