Τα Νέα του Ιωνικού

0

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF1111ΕΓΙΝΑN ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ,1η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ,ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΕΙ.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ .ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 65-70(37-33) Υπέροχη εμφάνιση και πολύ μεγάλη νίκη 65-70 επί του ισχυρότατου Δούκα πέτυχαν οι νεαροί παίκτες του Ιωνικού ΑΣ .Σκόρερ της ομάδας του Σπύρου Σταθούλη οι Κρητικός 3(1)Δρακόπουλος 7,Μαυραγάνης 2,Βασδέκης 23(1)Παναγιωτίδης 9(1)Καμπούρης 2 ,Ξιούρας 6(2)  Ζευκιλής 18.
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 Α.Ο ΠΑΠΑΓΟΥ –ΙΩΝΙΚΟΣ 3-1 ΣΕΤ.

Κακή εμφάνιση των Γυναικών και απρόσμενη ήττα από τον Παπάγου με 3-1 σετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν 15 ημέρες τον Παπάγου για τον θεσμό του Κυπέλλου τον νίκησε ο Ιωνικός ΑΣ  με 3-0 σετ!
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ .ΔΙΚΕΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 26-26.
Στο ντέρμπυ κορυφής δεν είχαμε νικητή, Ιωνικός ΑΣ και ΔΙΚΑΙΑΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 26-26 .Οι αδύνατες άμυνες και των δύο ομάδων διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα ,σε ένα ανοικτό παιχνίδι που κατά τα άλλα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του Χάντ Μπολ  που βρέθηκαν στο Γήπεδο του Πανελληνίου ΓΣ  .Ο Ιωνικός βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό σε 7 αγώνες 6 νίκες 1 ισοπαλία.
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ .Ο.Π. ΡΕΘΥΜΝΟΥ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 3-2 σετ. Σπουδαίο βαθμό πήρε στην Κρήτη ο Ιωνικός ΑΣ ,παρά την ήττα του 3-2 σετ από την ισχυρή ομάδα του Ρεθύμνου .Στην  καυτή έδρα του  Ρεθύμνου οι παίκτες του Ηλιόπουλου έπαιξαν παλικαρίσια και ανεξάρτητα από την ήττα κέρδισαν τις εντυπώσεις . Ο βαθμός που πήραν από αυτή την συνάντηση στην συνέχεια θα αποδειχθεί πολύτιμος.
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ .ΟΦΗ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 3-1σετ.

Μετά το Ρέθυμνο και σε διάστημα 4 ημερών η ομάδα μας βρέθηκε και πάλι στην Κρήτη!! αντιμετωπίζοντας στο Ηράκλειο την τοπική ομάδα του ΟΦΗ όπου και ηττήθηκε με 3-1 σετ μετά από πολύ μέτρια εμφάνιση
ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ .
Η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ εύχεται ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Προηγούμενο άρθροΘρήνος στο Χαλάνδρι -Ειδικός φρουρός έβαλε τέλος στη ζωή του όταν παρέσυρε και σκότωσε με τη μηχανή του ηλικιωμένη γυναίκα
Επόμενο άρθροΜέχρι και 12 χρόνια νωρίτερα στη σύνταξη 1,5 εκ. εργαζόμενοι (πίνακες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.