Σήμερα η κρίσιμη απολογία του Χάρη Τομπούλογλου στον Ανακριτή

2

xarhs-tompoylogloy-aglaiaΣήμερα το μεσημέρι στις 1.00μμ ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού και επικεφαλής της “Καλημέρας” Χάρης Τομπούλογλου, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο Χάρης Τομπούλογλου αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: απόπειρα εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και της παθητικής δωροδοκίας, καθώς το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής μετά από την καταγγελία προέδρου διαφημιστικής εταιρείας.

Σημαντικό ρόλο για την περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης, όσο και για τις εξελίξεις στην δημοτική παράταξη της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας “Καλημέρα όμορφη πόλη“, θα διαδραματίσει η απόφαση της δικαιοσύνης για προφυλάκιση του ή όχι, μέχρι να εκδικαστεί τακτικά η υπόθεσή του.

Προηγούμενο άρθροΤο μοντέλο που πήρε σβάρνα τα Playboy..
Επόμενο άρθροΠολιτικός πολιτισμός και… υποδοχή του Άϊ Βασίλη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.