Πραγματική μετάλλαξη. Πρίν και μετά της πλαστικές

0

for

Μπορεί πλέον η πλαστική χειρουργική να μας είναι οικεία έννοια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις που μας εκπλήσσουν. Μία από αυτές είναι οι δύο δίδυμες κοπέλες από τη Νότια Κορέα, οι οποίες πραγματικά μεταλλαχθήκαν.

Τα ονόματά τους δεν είναι γνωστά. Το μόνο στοιχείο τους που υπάρχει είναι ότι συμμετείχαν σε τηλεοπτικό σόου ομορφιάς.Η εκπομπή εστιάζεται σε ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την εμφάνισή τους και τους βοηθάει να γίνουν και να νιώσουν ομορφότεροι.Οι φωτογραφίες της εμφάνισής τους πριν και μετά τις επεμβάσεις κάνουν το γύρω του κόσμου, μέσω διαδικτύου. Οι δύο αδελφές, αν και δείχνουν πανομοιότυπες, έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.Επιπλέον η εκπομπή τις βοήθησε να αλλάξουν και την υπόλοιπη εξωτερική τους εμφάνιση.

Οι πλαστικές εγχειρίσεις έχουν διαδοθεί πολύ, τα τελευταία χρόνια, στη Νότια Κορέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα καλλιστεία για την ανάδειξη της ομορφότερης γυναίκας στη Νότια Κορέα, όλες οι διαγωνιζόμενες έδειχναν ίδιες. Σύμφωνα με τον Economist, πρόκειται για τη χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό πλαστικών, αν πληθυσμό. Το 20% των γυναικών -ηλικίας 19 με 49- στη Σεούλ παραδέχονται ότι έχουν υποβληθεί σε αισθητική πλαστική επέμβαση.

d

48

58

117

217

314

 

 

(treloi.gr)

Προηγούμενο άρθροFx-Live: Δείτε σε μαγνητοσκόπηση ΟΛΟ το “Προεκλογικό” Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (11/12)
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα απασχόλησης για 75.000 ανέργους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.