Πολιτικός πολιτισμός και… υποδοχή του Άϊ Βασίλη

0

ppiedkavakopoylosΟ αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ Σπύρος Καβακόπουλος μας έστειλε τα παρακάτω:

Είναι κάτω στο καναβάτσο, σαστισμένος, απονευρωμένος, αποδικτυωμένος, τον λυπάμαι. Δεν χρειάζεται να ξαναπώ τ’ όνομά του. Ο πολιτικός μου πολιτισμός δεν μου επιτρέπει να τον ποδοπατήσω (όπως θα κανε αυτός). Τότε που έπρεπε, τα είπα δημόσια.

Για τους άξιους μόνον μαθητές του (αυτοί είναι ακόμη όρθιοι), θα πρέπει να πω ότι πάρα πολλές φορές, με είχαν φέρει σε σημείο να θέλω να παραιτηθώ από την αντιπροεδρία του ΠΠΙΕΔ. Την ώρα μάλιστα που έτρεχα για την οργάνωση των διαλέξεων “Δευτέρες του ΠΠΙΕΔ”, ακόμη και τώρα που τρέχω για την οργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, αυτοί με κατηγορούν και με λασπώνουν στο ΔΣ του ΠΠΙΕΔ, ότι είμαι ανίκανος και επικίνδυνος για αυτό (είναι γραμμένο στα πρακτικά).

Τα ονόματά τους θα τα αναφέρω στην περίπτωση που δεν συμπεριλαμβάνονται στους συνεργούς του δασκάλου τους.

Το αισιόδοξο πάντως είναι ότι οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΠΠΙΕΔ συνεχίζονται.
Παρασκευή και Σάββατο πρωί στις 10, έχουμε παραμύθια για τα παιδιά μέσα στο εκπληκτικό και υποβλητικό περιβάλλον του μουσείου μας.

Κυριακή στις 6 το βραδάκι, στην είσοδο του δάσους (δίπλα στο ΠΠΙΕΔ), θα υποδεχθούμε τον Άϊ Βασίλη και τους βοηθούς του να έρχονται μέσα από το δάσος. Τα παιδιά να κρατάνε τα τριγωνάκια τους και όσα έχουν φαναράκι.

Χρόνια Πολλά

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η κρίσιμη απολογία του Χάρη Τομπούλογλου στον Ανακριτή
Επόμενο άρθρο“Δύναμη Πολιτών”: Ανακοίνωσε τους 10 πρώτους υποψηφίους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.