ΟΑΕΔ | Νέα προκήρυξη για 3.338 θέσεις που αφορά απόφοιτους λυκείου

0

oaed

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε νέα προκήρυξη για 3.338 θέσεις που αφορούν απόφοιτους λυκείου.

Έως και τις 27 Δεκεμβρίου καλούνται άνεργοι πτυχιούχοι πληροφορικής ΠΕ ή και ΤΕ αλλά και απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου, να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για να διεκδικήσουν μια από τις 4.413 θέσεις.

Το σημαντικό σε αυτή την προκήρυξη είναι ότι τελικά δεν περιορίζεται μόνο σε ειδικότητες της πληροφορικής αφού υπάρχουν και θέσεις για αποφοίτους λυκείου.

Πιο αναλυτικά οι θέσεις που προσφέρονται στην κατηγορία ΔΕ ανέρχονται σε 3.338 ενώ οι θέσεις που απευθύνονται σε πτυχιούχους τμημάτων πληροφορικής τόσο των ΑΕΙ όσο και των ΤΕΙ ανέρχονται σε 1075.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

2. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

3. εγγεγραμμένοι νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

4. εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

5. άνεργοι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.

(neolaia.gr)

Προηγούμενο άρθροΤο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Μητροπολίτη Ιωνίας-Φιλαδελφείας, Κωνσταντίνου
Επόμενο άρθροΟ νέος φόρος για σπίτια, οικόπεδα και αγροτεμάχια (πίνακες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.