“Ζόρισαν” τα πράματα για τους υποψηφίους στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα

0

1NEA-FILADELFIA-DHMARXOI-ekloges-2014Μετά τα “ήξεις αφήξεις” της κυβέρνησης, τις δύο λίστες και τα «πρωτοποριακά» για την Ελλάδα εκλογικά συστήματα που μας κόστισαν… σε μελάνι και χαρτί για να τα γράφουμε στις εφημερίδες μας…
ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΜΕ… στην Ελληνική πραγματικότητα…

Η Ελληνική πραγματικότητα μίλησε… και είπε ότι:

Οι εκλογές τελικά θα γίνουν με τον νόμο που έγιναν και το 2010, μια και τελικά τα μικροπολιτικά κουκιά των κυβερνώντων δεν έβγαιναν…
Και μας έμειναν τα ωραία και μεγάλα λόγια, για εκσυγχρονισμούς…  για δίκαια συστήματα… για δημοκρατίες κλπ κλπ κλπ «μ…..ς»!!!

Στα δικά μας τώρα, μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα τους 4 συνδυασμοί και ανεπίσημα 3:

«Καλημέρα όμορφη πόλη» του Χ. Τομπούλογλου,  «Ζούμε μαζί» του Α. Κόντου, «Μπροστά» της Β. Αγαγιώτου και «Δύναμη Πολιτών» με τον Α. Βασιλόπουλο.

Την υποψηφιότητα τους  -τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος νόμος-, ήταν/είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν, η Δήμαρχος Ε. Γαϊτανά-Αποστολάκη με την «Νέα Προοπτική» και ο Γ.Αράπογλου

Και φυσικά η “Λαϊκή Συσπείρωση” του ΚΚΕ με πιθανή υποψηφιότητα της Δ.Γκούμα.

Όλοι οι υποψήφιοι από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έκαναν τον προεκλογικό σχεδιασμό τους με βάση τον νέο νόμο με τις ξεχωριστές λίστες Δημάρχων/συμβούλων και το βασικότερο:

Γνωρίζοντας ότι θα χρειαστούν γύρω στους 21/25 υποψηφίους για να κατεβούν στις εκλογές…

Τώρα, με τα δεδομένα του 2010, με την ύπαρξη και όχι κατάργηση των Τοπικών/Διαμερισματικών συμβουλίων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, με 33μελή δημοτικό συμβούλιο, το λιγότερο που απαιτείται για να σχηματίσουν συνδυασμό θα είναι να έχουν 55 υποψηφίους τουλάχιστον!!!

«Ζόρικα» τα πράματα πλέον, τόσο για την Ε. Γαϊτανά και τον Γ.Αράπογλου, όσο και για τους συνδυασμούς που έχουν και επίσημα ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους…

Μοναδική εξαίρεση ο Χ.Τομπούλογλου, διότι έχει ήδη μια μεγάλη βάση υποψηφίων από το 2010, είναι σε «προεκλογική εγρήγορση» τρία χρόνια… και για να λέμε την αλήθεια, «βολεύεται» με τον «παλιό νόμο”, όπως επίσης και η “Λαϊκή συσπείρωση” λόγω της κομματικής της οργάνωσης(ΚΚΕ).

Προηγούμενο άρθροΜε αλυσίδες στην Πάρνηθα
Επόμενο άρθροΕθελοντές Ν.Φ.: Χρήσιμη Διάλεξη την Κυριακή στο Πνευματικό κέντρο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.