Εγκυμοσύνη εκτός γάμου; Απολύεσαι

0

lawrence1386685466

Ο κόσμος προχωράει αλλά σε κάποια θέματα οι θρησκευτικοί ηγέτες παραμένουν πολλά χρόνια πίσω. Σαφώς και είναι σωστό να υπάρχουν αρχές και κανόνες αλλά το καλύτερο είναι να συμβαδίζουν με την εποχή τους.

Δύο εκπαιδευτικοί εκδιώχθηκαν πρόσφατα από καθολικό σχολείο της Βοστώνης επειδή διατηρούσαν σχέση και η κοπέλα έμεινε έγκυος τη στιγμή που το ζευγάρι δεν ήταν παντρεμένο.

Ο 32χρονος Σον Χούλιχαν και η 26χρονη Νάταλι Φέρλαντ ομολόγησαν στον διευθυντή της Καθολικής Ακαδημίας Λόρενς ότι έχουν δεσμό και αποτέλεσμα της σχέσης του είναι η Φέρλαντ να κυοφορεί το παιδί τους.

Αυτό το γεγονός θεωρήθηκε ανεπίτρεπτο από τον κύριο Χόρχε Ερνάντεζ και τα λοιπά μέλη του συμβουλίου με αποτέλεσμα την απόλυση του ζεύγους.

Όταν οι δύο δάσκαλοι είδαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσουν τις δουλειές τους, ζήτησαν τουλάχιστον να παραιτηθούν ώστε να μην «λερωθεί» ο επαγγελματικός τους φάκελος με μια απόλυση.

Το σχολείο δεν δέχτηκε ούτε αυτή τη λύση αφού, σύμφωνα με ανακοίνωση του, «οι δύο εκπαιδευτικοί παρέβησαν σαφώς συγκεκριμένους όρους των συμβολαίων τους οπότε δεν υπήρχε άλλη λύση πέραν της απόλυσης».

(topontiki.gr)

Προηγούμενο άρθροΚαι η Ρούλα Πατίλη στο πλευρό του Χάρη Τομπούλογλου!
Επόμενο άρθροΣχετική βελτίωση από αύριο Παρασκευή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.