Δ. Γλυφάδας: 14 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς

0

paidikos-statmosΤο Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική, Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση Δ. Γλυφάδας» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» και συγκεκριμένα τους εξής:

5 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
6 ΔΕ Βοηθών Παιδοκόμων
1 ΔΕ Μαγείρων
2 ΥΕ Καθαριστών / τριών (εσωτερικών χώρων)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Π.ΠΑ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Β. Τσιτσάνη & Καραϊσκάκη 34, Τ.Κ.166 75 – Γλυφάδα (τηλ. επικοινωνίας: 210-9602130).
(aftodioikisi.gr)

Προηγούμενο άρθροΔεν θα μπουκάρουν στα σπίτια -Μόνον με εντολή εισαγγελέα ο κατ’ οίκον φορολογικός έλεγχος
Επόμενο άρθροΗ ιστορία της Μίλαν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.