ΒΙΝΤΕΟ: “Και του Χρόνου”… με ΑΝΑΒΟΛΗ του “Χριστουγεννιάτικου” Δημοτικού συμβουλίου!!

0

20131223_195515Αναβλήθηκε λόγω μη Απαρτίας το “Χριστουγεννιάτικο” Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που είχε οριστεί την Δευτέρα 23 Δεκέμβρη το απόγευμα…

Με παρόντες 15 δημ. δυμβούλους (χρειάζεται 17 η απαρτία), το συμβούλιο αναβλήθηκε για… “Του Χρόνου”!!!

Δείτε το παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο του Fx:

Τα θέματα ημερησίας διάταξης ήταν:

  1. Έγκριση παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου : «Ανακατασκευή πεζοδρομίων διαφόρων περιοχών Δ.Ν.Φ.» (ΑΜ :03/09) (επανεισαγωγή).
  2. Έγκριση Ετησίου Προγράμματος Δράσης και Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων της Κοινωφελούς Επιχείρησης οικ. έτους 2014, βάσει της αριθ. 65/2013 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου (επανεισαγωγή).
  3. Έγκριση αποχαρακτηρισμού μέρους ειδικευμένων εσόδων του Δήμου για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών αυτού.
  4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση σχετικής πίστωσης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου (επανεισαγωγή).
  5. Απευθείας ανάθεση της προμήθειας τροφίμων-ειδών παντοπωλείου και λοιπών αναλωσίμων ειδών έτους 2013-14 για τα είδη αρτοποιείου-ζαχαροπλαστικής και κρεοπωλείου, μετά τον διενεργηθέντα άγονο (ως προς τα ανωτέρω είδη) ανοικτό διαγωνισμό (επανεισαγωγή).
Προηγούμενο άρθροΤελικά πόσο καλή γυμναστική είναι το σεξ-Οι επιστήμονες απαντούν με εμπεριστατωμένη έρευνα
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου της Δημ. παράταξης “ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.