ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απολύσεων συνέχεια από αύριο στο Goal!!!

4

Νέα εργασιακά ήθη αναμένεται να εφαρμοστούν στην αθλητική εφημερίδα Goal του Φώτη Μπόμπολα και μάλιστα μέσα στις γιορτές!!!

Πληροφορίες του Fx-News αναφέρουν ότι από αύριο Δευτέρα η διοίκηση θα προχωρήσει σε απόλυση σχεδόν του συνόλου του προσωπικού της εφημερίδας, με πρόθεση στη συνέχεια να το επαναπροσλάβει ή, τουλάχιστον, μέρος αυτού, με νέες συμβάσεις και χωρίς εργασιακά δικαιώματα, των οποίων οι μισθοί θα κυμαίνονται μεταξύ 700 και 800 ευρώ το μήνα.

Πάντως, όσοι απολυθούν θα πάρουν αποζημίωση ή, πιο σωστά, κάτι σαν αποζημίωση, για να …γλυκαθούν χρονιάρες ημέρες.

Νέες απολύσεις στο Goal Νέες απολύσεις στο Goal

Το πρώτο κύμα των απομακρύνσεων στον «Πήγασο» είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο (12 απολύσεις από το Έθνος και Goal και 10 από το TV Zapping), ενώ τον Νοέμβριο είχαν γίνει άλλες 4 απολύσεις στο Goal, με τις απολύσεις 3 δημοσιογράφων και ενός σελιδοποιού.

 

Προηγούμενο άρθροCoca Cola: Οι Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από τη Δολιοφθορά
Επόμενο άρθροΧάρης Τομπούλογλου: Παραμένει επικεφαλής και θα οδηγήσει την “Καλημέρα” στις εκλογές…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι κρίμα για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.Πρόσφατα σε τηλεοπτική συζήτηση ,γνώστης των οικονομικών μίλησε για αυτού του είδους τις απολύσεις,σε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις και μάλιστα πριν την λήξη του έτους για να στερηθούν και των προνομίων που θα απολάμβαναν σε περίπτωση κατοχυρώσεως κάποιων ημερών από το νέο έτος.Δυστυχώς δεν ξέρουμε που θα πάμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.