“ΑΝΑΒΕΙ” η προεκλογική “ΜΑΧΗ” στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα!!!

0

1dimotikes-2014-maxh-nea-filadelfeiaΜετά τις ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων για την θέση του δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας όπως ήταν αναμενόμενο έρχονται στο φως της δημοσιότητας και τα πρώτα ονόματα που σχετίζονται με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Από την πλευρά του Χάρη Τομπούλογλου και της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», ανακοινώθηκαν ακόμη 10 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αυξάνοντας τον αριθμό τους στους 27. Φαίνεται έτσι ξεκάθαρα πως ο κ. Τομπούλογλου έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την τακτική των “περιοδικών”  ανακοινώσεων. Πάντα σε συνδυασμό με τις συνεχείς περιοδείες και την ακατάπαυστη εδώ και τρία χρόνια επαφή με τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που για την ώρα έχουν ανακοινωθεί είναι οι:

ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Διευθυντικό στέλεχος Πολυεθνικής εταιρίας), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (Εκπαιδευτικός Ηλεκτρολογίας & Ηλεκτρολόγος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.), ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ (δημόσιος υπάλληλος), ΒΑΛΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (Νούλη) (Καθηγήτρια Αγγλικών), ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (Ψυχολόγος), ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (Δημοτικός Σύμβουλος, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος  Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας), ΔΑΡΣΑΚΛΗΣ ΗΛΙΑΣ (Πτυχιούχος Χρηματοοικονομικής & Ελεγκτικής), ΔΙΑΓΟΥΜΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (ελεύθερος επαγγελματίας), ΔΡΕΠΑΝΙΑ ΕΛΕΝΗ (Ελίνα), (Διευθύντρια Εθνικής Τράπεζας, Πτυχιούχος Νομικής), ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Δημόσιος Υπάλληλος, τέως Αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας), ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (οικονομολόγος), ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας), ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΗΛΙΑΣ (έμπορος), ΛΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (Νάνσυ) (Τεχνολόγος Μικροβιολογικών εργαστηρίων, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων 1ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας), ΛΕΚΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Θάνος) (Οικονομολόγος, Στέλεχος Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης Ε.Ε.ΤΑ.Α), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΤΗ (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας, Ταμίας Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας), ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Μίλτος), (Τεχνολόγος Οδοντοπροσθετικός, τέως Καθηγητής ΤΕΛ – ΙΕΚ), ΠΑΣΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (εργολάβος οικοδομών), ΠΑΤΙΛΗ ΡΟΥΛΑ (επιχειρηματίας) ΣΚΑΡΠΑΘΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Βιοτέχνης, τέως Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας), ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (τοπικός σύμβουλος Ν.Χ.), ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (Τελωνιακός, Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας),ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Επιχειρηματίας, Διευθυντής δημιουργικού Εκδόσεων «Περίπλους», Πρόεδρος Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας), ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΑΝΝΥ (ιδιωτική υπάλληλος), ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (π. ποδοσφαιριστής) και η ΧΑΣΙΩΤΗ  ΜΑΡΙΑ (Ιδιωτική υπάλληλος).

Μέσα στους επόμενους μήνες βάσει του ρεπορτάζ μας και των όσων γνωρίζουμε έως σήμερα, αναμένεται να ανακοινωθούν και οι: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΡΕΝΟΣ (δημοσιογράφος-θεολόγος), ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣΗ ΜΑΤΙΛΝΤΑ (περιβαλλοντολόγος), ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΕΛΙΝΑ (ιδιωτική υπάλληλος), ΛΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (υπ. Δημοσίων σχέσεων), ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (οικονομολόγος), και πολλοί άλλοι.

Όσον αφορά την παράταξη “ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” και τον υποψήφιο δήμαρχο Απόστολο Κόντο, συνέχισε δυναμικά την παρουσία του στα τοπικά δρώμενα, διοργανώνοντας την πρώτη μεγάλη, ανοιχτή και άκρως επιτυχημένη συγκέντρωση του συνδυασμού του, σε γνωστό κεντρικό καφέ της πόλης μας. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι προέβει και στην ανακοίνωση των πρώτων 15 υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων. Μεταξύ αυτών ήταν οι:

ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (επιχειρηματίας, π. υποψ. Δήμαρχος ΝΧ), ΝΤΑΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (διευθυντής χειρουργεικού αντικαρκινικού νοσοκομείου Μεταξά), ΧΕΛΙΔΩΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ) (αρχιτέκτων μηχανικός), ΜΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ (οδοντίατρος), ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (δικηγόρος), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΣΑ) (επιχειρηματίας), ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΝΑ (αρχιτέκτων μηχανικός), ΡΕΔΗ ΓΕΝΟΒΕΦΑ (ηθοποιός), ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (προπονητής στίβου), ΚΑΡΑΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (συνταξιούχος ΔΕΗ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ιδιωτικός υπάλληλος), ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (στέλεχος Τράπεζας Πειραιώς), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΚΗΣ) (πτυχιούχος στατιστικής και χρηματοοικονομικής), ΜΠΙΓΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (τραγουδιστής), και η ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΜΑΙΡΗ (συνταξιούχος δημοσίου).

Να σημειώσουμε επίσης ότι δεν αποκλείεται η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κ. Κόντου των: ΚΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΚΕΛΛΙΔΗ ΠΟΛΥ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, και  ΠΑΪΔΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού.

Η 3η παράταξη που αρχίζει να οργανώνεται είναι η «Δύναμη Πολιτών» που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα έχει ως υποψήφιο δήμαρχο τον Άρη Βασιλόπουλο.  Ο συνδυασμός ανακοίνωσε ήδη το πλαίσιο αρχών που θα διέπουν το πρόγραμμά του και αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες και τις πρώτες ανακοινώσεις όσον αφορά τους υποψηφίους συμβούλους.

Στο σχήμα είναι δεδομένη η συμμετοχή της δημοτικής συμβούλου ΒΑΛΙΑΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ. Επίσης ακούγονται πολλά από τα ονόματα που ήταν υποψήφιοι και το 2010 με την ίδια παράταξη (ΠΕΠΠΕΣ, ΤΣΕΡΠΑΝΗΣ, ΚΑΤΣΙΑΠΗΣ, κ.α), ενώ δεν αποκλείεται η συμμετοχή στο σχήμα της ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ και του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ που το 2010 είχαν εκλεγεί με τη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Η είδηση ωστόσο του μήνα δεν μπορεί να είναι άλλη από το γεγονός της επίσημης ανακοίνωσης της 4ης κατά σειρά υποψηφιότητας για τον δημαρχιακό θώκο της πόλης μας. Η π. αντιδήμαρχος Βάσω Αγαγιώτου έκανε το μεγάλο βήμα και θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού “Mε ευθύνη & αλληλεγγύη ΜΠΡΟΣΤΑ”. Στο πλευρό της κ. Αγαγιώτου θα είναι σίγουρα τόσο ο π. δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ, όσο και o π. αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας ΝΙΚΟΣ ΣΙΩΡΗΣ, ενώ δεν αποκλείεται η συμμετοχή και της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ., κόρης του αείμνηστου δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας Γιώργου Αποστολάκη…!

Σίγουρη είναι η συμμετοχή στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου και της υποστηριζόμενης από το ΚΚΕ παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση». Ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν επικεφαλής θα τεθεί ο Βεργής Βαλασσάς ή η Δανάη Γκούμα.

Η σημερινή δήμαρχος Ε. Γαϊτανά-Αποστολάκη ουσιαστικά εξήγγειλε πριν λίγες ημέρες την υποψηφιότητά της σε συνέντευξη που έδωσε σε αθλητική εφημερίδα αλλά και με δήλωσή της σε τοπικό έντυπο. Στις αρχές Ιανουαρίου πιθανότατα θα ανακοινωθούν και τα πρώτα μέλη του συνδυασμού της “Νέας Προοπτικής”, της παράταξης που είχε ιδρύσει ο Γ. Αποστολάκης.

Θα κλείσουμε με την υποψηφιότητα του κ. Γιώργο Αράπογλου. Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του φυλλαδίου με τίτλο “Ανεξάρτητη πρωτοβουλία” που φέρει τις υπογραφές 50 συμπολιτών μας, λίγες μέρες μετά αποφασίστηκε ομόφωνα σε σύσκεψη και ψηφοφορία των 50… ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος…

 Επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το ρεπορτάζ του Fx-news, που εδώ και πολύ καιρό μιλούσε για 7 υποψηφιότητες στον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Τώρα το αν θα φτάσουν και οι 7 ως το τέλος… του δρόμου είναι ένα άλλο μεγάλο ερώτημα στο οποίο ουδείς μπορεί να απαντήσει στην παρούσα φάση…

Προηγούμενο άρθροΗ Μιράντα Κερ, Το Καρό Πουκάμισο Και Ο Τέρι
Επόμενο άρθροΦιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα: 2η Σειρά Εργαστηρίων για παιδιά! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.