Νέα Φιλαδέλφεια: Η Καταιγίδα ανέδειξε πάλι ένα μεγάλο & επικίνδυνο πρόβλημα!

0

KATAIGIDA-NEA-FILADELFEIA-11.11.2013 (1)Πολλές φορές μέσα από το Fx  στα ρεπορτάζ μας έχουμε αναφερθεί σε ένα μεγάλο όσο και επικίνδυνο, χρόνιο πρόβλημα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το πρόβλημα είναι με τους δημοτικούς πυλώνες φωτισμού της πόλης μας…

Πυλώνες οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στην πόλη, σποραδικά και από διαφορετικούς δημάρχους, την δεκαετία του 2000.

Το μεγάλο πρόβλημα διαπιστωμένα είναι, ότι η πυλώνες φωτισμού (δίμπαλα και φανοί), έχουν διαβρωθεί εσωτερικά από τον χρόνο,  έχουν σκουριάσει δηλαδή, με αποτέλεσμα όταν επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα ή για κάποιο λόγο ταλανιστούν πέφτουν, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Μάλιστα στις φωτογραφίες που βλέπεται στο ρεπορτάζ μας, στην βάση του φανού φαίνεται ξεκάθαρα ο λόγος της πτώσης του…

Γνώμη μας είναι, ότι θα πρέπει οι υπηρεσίες του Δήμου, να ελέγξουν όλους τους δημοτικούς πυλώνες της περιφέρειας του Δήμου και να διορθώσουν ή και να αφαιρέσουν όσους είναι διαβρωμένοι, πριν κάποια παρόμοια πτώση προκαλέσει βλάβη σε περιουσία ή ακόμα χειρότερα στην υγεία κάποιου δημότη.

KATAIGIDA-NEA-FILADELFEIA-11.11.2013 (4) KATAIGIDA-NEA-FILADELFEIA-11.11.2013 (3) KATAIGIDA-NEA-FILADELFEIA-11.11.2013 (2)

Προηγούμενο άρθροΠρόκληση το Ισλαμιστή ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ‘ΚΥΠΡΟΣ’» & Απάντηση ΥΠΕΞ…
Επόμενο άρθροΘ.Λέκκας: “Περί μνημονιακών και αντιμνημονιακών υποψηφίων…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.