Ευρωπαϊκό Συνέδριο Mentoring and Coaching

0

mentoringandcoaching-1111Το 20ο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Coaching & Mentoring θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 21-23 Νοεμβρίου στο Athenaeum Intercontinental Hotel, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Coaching / EMCC Greece. Το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι “Η επόμενη δεκαετία” και οι κύριοι ομιλητές θα είναι οι παγκοσμίου φήμης Coaches κ. David Carter, κ. Richard Barrett και η κυρία Patsy Rodenburg.

Ο κ. David Carter θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους συμβούλους/μέντορες παγκοσμίως με μια αποκλειστική λίστα μόλις 10 πελατών ανά πάσα στιγμή, που περιλαμβάνουν διευθύνοντες συμβούλους των μεγαλύτερων εταιρειών διεθνώς, όπως και επιχειρηματίες, διασημότητες και φιλάνθρωπους. Έχει υπάρξει ιδρυτής, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Merryck & Co η οποία κατέχει ηγετική θέση ως εταιρεία για CEO Business Mentoring.

Η κυρία Patsy Rodenburg είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως η κορυφαία Coach φωνής και ηθοποιίας. Έχει διατελέσει Head of Voice στο Guildhall School of Music and Dance του Ηνωμένου Βασιλείου, και έχει προσφέρει εκτενώς τις υπηρεσίες τις σε ορισμένες από τις διασημότερες θεατρικές σχολές όπως το Moscow Art Theatre, Complicite και Comedie-Francaise. Έχει επίσης συνεργαστεί με πολλούς παγκοσμίου φήμης ηθοποιούς μεταξύ των οποίων η Nicole Kidman, ο Orlando Bloom και η Natalie Portman.

Ο κ. Richard Barrett είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Barrett Values Centre. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως ειδήμων σε θέματα σχετικά με τις αξίες, τον πολιτισμό, την ηγεσία και τη συνείδηση​​. Είναι επίσης συγγραφέας, ομιλητής και σχολιαστής σχετικά με την εξέλιξη των ανθρώπινων αξιών στις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Εκτός από τους προαναφερόμενους βασικούς ομιλητές, στο Συνέδριο θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους πολλοί ακόμα ομιλητές από το χώρο του coaching και mentoring, οι οποίοι θα επιδιώξουν να εμπνεύσουν το κοινό να ταξιδέψει μέσα από τις προκλήσεις της νέας δεκαετίας. Μια επισκόπηση όλων των ομιλητών του Συνεδρίου, ​​καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους βασικούς ομιλητές και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.emcconference.org . Το ετήσιο συνέδριο του EMCC έχει την φήμη ενός συνεδρίου που εμπνέει και προκαλεί, καθώς δίνει και την δυνατότητα σε coaches, mentors αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται για αυτούς τους δύο τομείς να διευρύνουν και να συνεχίσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη, καθώς και το επαγγελματικό τους δίκτυο.
(infospoudes.gr)

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αγίου Δημητρίου: Μη χάνεις το χρόνο σου… Χρησιμοποίησέ τον!
Επόμενο άρθροΈκτακτο: Ληστεία στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.