Απίστευτο: Στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλεψη για δάγκωμα από καγκουρό!

0

kangaroo_0_0Ακόμη μια περίπτωση όπου μένει κανείς με ανοικτό το στόμα όσον αφορά την ελληνική Δημόσια Διοίκηση έρχεται στην δημοσιότητα, καθώς ο Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως στα Κλειστά Ενοποιημένα Νοσήλια υπάρχει πρόβλεψη για δάγκωμα από καγκουρό!

Συγκεκριμένα, μετά από προτροπή της βουλευτή των ΑΝΕΛ, Χρυσούλας Γιαταγάνα προς τον υπουργό να αντιγράψει το σύστημα των ΚΕΝ της Αυστραλίας ή των ΗΠΑ, ο Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως η χώρα έχει ήδη υιοθετήσει το σχετικό σύστημα. Ωστόσο, τα… πανηγύρια άρχισαν λίγο αργότερα όταν ο υπουργός προσέθεσε πως οι αρμόδιοι για την υιοθεσία του συστήματος δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν διάκριση μεταξύ των ιδιαιτεροτήτων της Αυστραλίας και έκαναν κανονική αντιγραφή με αποτέλεσμα στον ελληνικό τιμοκατάλογο για τα ΚΕΝ να υπάρχει πρόβλεψη και για δάγκωμα καγκουρό αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

«Αν εσείς βρείτε καγκουρό στην Αθήνα γράψτε μου» κατέληξε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΜόμπι-Ντικ
Επόμενο άρθροΟ “Παλιός”… “κατεβάζει” την “Έμπειρη” για Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.