Αντώνης Σαμαράς: «Στους Δήμους ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων»!!!

0

samaras-dhmoiΣτους Δήμους σκέπτεται να “περάσει” τους πόρους αλλά και την ευθύνη είσπραξης του νέου Ενιαίου Φόρου Ακινήτων ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ανατροπή» και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι, πρόκειται για μια λύση, που ήδη εφαρμόζεται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, η οποία μπορεί να βοηθήσει και στην αποτελεσματική εφαρμογή του μέτρου αλλά και στην οικονομική ενίσχυση των δήμων, οι οποίοι τώρα παρουσιάζουν ελλείμματα.

Ο κ. Σαμαράς έκανε σαφές ότι, πρόκειται για μια καθαρά προσωπική του σκέψη, σε προπαρασκευαστικό στάδιο, την οποία δεν έχει συζητήσει, ούτε με το σύνολο του Κυβερνητικού επιτελείου, ούτε με την Τρόικα.

epoli.gr

Προηγούμενο άρθροΟ μπαμπάς σου ξέρει τι κάνεις; – Η εκρηκτική φωτογράφηση που ετοιμάζει η Άιρλαντ Μπάλντουϊν
Επόμενο άρθροΔείτε σε Μαγνητοσκόπηση ΟΛΟ το Δ.Σ. της Δευτέρας(04/11) και Τι τέλη θα πληρώσουν οι Δημότες και τα Μαγαζιά, της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!(Videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.