Μ.Τσουκαλά: Παιδοψυχολόγος

maria-tsoykala-paidopsychologos-nea-filadelfeiaΤο Θεραπευτικό Κέντρο της Μαρίας Τσουκαλά στην Νέα Φιλαδέλφεια, | Δεκελείας 120 (3ος Όροφος). Τηλέφωνα: 211.7056508, 6982505204|απευθύνεται σε :

Γονείς με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με δυσκολίες λόγου-ομιλίας, μάθησης, έκφρασης, συμπεριφοράς, συγκέντρωσης προσοχής, αλλά και στους ίδιους τους γονείς προκειμένου να διαγνώσουν και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους.

Ειδικά Μουσικά προσαρμοσμένα μαθήματα για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες (δυσλεξία, ΔΕΠΥ κ.α.) ή ιδιαιτερότητες (ΑΜΕΑ). Μέσα από τη μουσική τα παιδιά εκφράζονται, μαθαίνουν να διοχετεύουν θετικά  την ενεργητικότητά τους και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους. Αν οι γονείς το επιθυμούν παρέχεται στήριξη από την ειδικευμένη Μουσικό Κατερίνα Νικολούτσου (καθηγήτρια μουσικής, πολιτισμολόγος).
Εφημερίδα Fx-news -Διαβάστε on-line το νέο τεύχος
Σε περίπτωση που έχετε την εφαρμογή ad block ενεργοποιημένη κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Θέλετε να καταγγείλετε κάποιο γεγονός; Μάθατε κάποια είδηση; Έγινε ένα συμβάν και έτυχε να ήσασταν μπροστά; Επικοινωνήστε με την Fx-news⇒ ΕΔΩ