ΠροΕκλογική Διαγράμμιση…

0

diavaseis-diagramisi-nea-filadelfeia-9Λάβαμε από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, δελτίο τύπου σχετικά με την έναρξη εργασιών:  Διαγραμμίσεις θέσεων σταθμεύσεως και διαβάσεων πεζών σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, άλλα και έξω απ’όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, θα πραγματοποιήσουν απόψε τεχνικά συνεργεία του Δήμου μας από τις 23.00 έως τις 06.00 το πρωί.”…

Μάλιστα…

Από το 2011 στο Fx-news.gr, είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας και στεγνώσει το ψηφιακό μελάνι μας:

Κίνδυνος στα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας!

Ο λόγος της επιμονής μας να δημοσιεύουμε το ίδιο άρθρο συνέχεια και συνέχεια, δεν είναι θέμα «μαζοχισμού» μας αλλά θέμα της ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ και όχι μόνο!!!

Αναφέρουμε επίσης ότι εκτός από το ρεπορτάζ, έχουμε για το συγκεκριμένο θέμα «ενοχλήσει» επανειλημμένος προσωπικά τους αρμόδιους αντιδημάρχους… οι οποίοι μας διαβεβαίωναν… ότι σε 5-6 μέρες το πρόβλημα θα  έχει αποκατασταθεί!!!

Οι 5-6 μέρες έγιναν βδομάδες, μήνες και πέρασαν 2,5 χρόνια!!!”

Και φυσικά λίγους μήνες πριν τις εκλογές, ο Δήμος έλυσε όλα τα τεχνικά του προβλήματα και επιτέλους ανακοινώνει διθυραμβικά ότι άμεσα θα τα φτιάξει ΟΛΑ(και τις διαγραμμίσεις φυσικά)…

Και ρωτάμε:

Αν στα 2,5 αυτά χρόνια που στο Fx φωνάζουμε για κάτι τόσο απλό, είχε γίνει κάποιο ατύχημα σε κάποιο παιδάκι τι θα απαντούσαν κάποιοι στους γονείς του???

Ότι περιμένουμε τις εκλογές για να τα φτιάξουμε και έτσι να “τσιμπήσουμε” και κανά ¨ψηφαλάκι¨???

Και μετά κατηγορούμε τους άλλους για Λαϊκισμούς κλπ…

diavaseis-diagramisi-nea-filadelfeia-2

 

Προηγούμενο άρθρο«Νέο στέγαστρο για τους μαθητές του 1ου Δημοτικού, Διαγραμμίσεις σε όλη την πόλη”
Επόμενο άρθροΜέσω Ρουμανίας πάμε Βραζιλία…!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.