Μέχρι 29/10, 90 θέσεις εργασίας…

0

geoponoiΞεκίνησαν από χθες οι αιτήσεις για την υπ’ αριθμ. ΣΟΧ1/2013 ανακοίνωση πρόσληψης εποχικού προσωπικού στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 29-10-2013 (τελευταία ημέρα παραλαβής εμπρόθεσμων αιτήσεων).

Συγκεκριμένα ο ΕΛΓΑ θα προσλάβει συνολικά ενενήντα (90) άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών (ανά την Επικράτεια), ειδικότητας Γεωπόνων και Κτηνιάτρων, (83 θέσεις ΠΕ Γεωπόνων και 7 θέσεις ΠΕ Κτηνιάτρων για 4 μήνες).

Οι ανωτέρω προσλήψεις θα καλύψουν τις παρουσιαζόμενες κάθε φορά ανάγκες των δεκατριών (13) Υποκαταστημάτων και της Κεντρικής Διοίκησης (Κ.Δ.) του ΕΛ.Γ.Α., οι οποίες εξαρτώνται από τα εκάστοτε παρουσιαζόμενα καιρικά φαινόμενα που δεν μπορούν να προσδιορισθούν εκ των προτέρων χρονικά και τοπικά και ως εκ τούτου οι προσλήψεις θα κατανεμηθούν μεταξύ των εν λόγω Υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και το έντυπο της αίτησης για την προκήρυξη του ΕΛΓΑ στο:

Προηγούμενο άρθροΜαίρη Συνατσάκη: Hot οκτώ χρόνια μετά! (photos)
Επόμενο άρθροΤα Νέα του Α.Σ. ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.