Καταγγελία-σοκ για ελεγκτή του μετρό: Κρατούσε χαρτοκόπτη και με απειλούσε να με σκοτώσει

0

metro-elegktes-viaΣε άγριο καβγά εξελίχθηκε ένας τυπικός έλεγχος εισιτηρίου στο μετρό σύμφωνα με καταγγελία πολίτη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος επικύρωσε το εισιτήριό του στο μηχάνημα αλλά δεν ήταν ευκρινές το σημάδι της επικύρωσης. Ο ελεγκτής θεώρησε ότι το εισιτήριο δεν είχε χτυπηθεί και αμφισβήτησε την επιβάτιδα που ισχυριζόταν ότι το είχε χτυπήσει κατά την είσοδό της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 22 Οκτωβρίου ενώ, σύμφωνα με την καταγγέλουσα, οι ελεγκτές συμπεριφέρθηκαν απαξιωτικά και υβριστικά στην Φωτεινή Μερκούρη.

Ο διαπληκτισμός με τους ελεγκτές έφερε την γυναίκα σε θέση να καλέσει τον σύζυγό της, ο οποίος και κατέφτασε άμεσα. Ο Γιώργος Μαυρατζάκης προσπάθησε αρχικά να συζητήσει με τους ελεγκτές, αλλά δεν άργησαν να βρεθούν στα χέρια  ενώ με μια κίνηση τον χτύπησαν στο κεφάλι, όπως καταγγέλλει ο ίδιος.
Όπως ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε, τον ακολούθησαν πέντε άτομα και άρχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, μέχρις ότου να σπεύσει στο σημείο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο ώστε να τον προστατέψει.

Εν τω μεταξύ ο ελεγκτής απειλούσε κρατώντας ένα χαρτοκόπτη και φώναζε «θα σε σκοτώσω», ενώ τράβηξε την Φωτεινή από τα μαλλιά. Οι παρευρισκόμενοι υπάλληλοι του Μετρό εκτόξευαν βρισιές και χυδαιότητες προς τη Φωτεινή. Το περιστατικό έληξε τελικά με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Η άποψη της εταιρείας είναι ότι ο Γιώργος Μαυρατζάκης εισέβαλε στο χώρο όπου βρίσκονταν ο ελεγκτής και τον χτύπησε, ενώ , για τις μπουνιές και τις κλοτσιές που δέχτηκε στο κεφάλι και στα πλευρά από τους ελεγκτές δηλώνει άγνοια. Η συνέχεια πλέον θα είναι στις δικαστικές αίθουσες καθώς έχουν υποβληθεί μηνύσεις εκατέρωθεν.
(koolnews.gr)

Προηγούμενο άρθροΧαμός στα Social Media με την ξανθιά δασκάλα…!!!
Επόμενο άρθροΞεκινούν οι αιτήσεις για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο