Ηπειρώτικο Πανηγύρι 2013: Βίντεο με το μουσικό ρεσιτάλ του Πετρολούκα Χαλκιά!

0

petro-loykasΠολύ μεγάλη επιτυχία, παρά την βροχή, είχε το Ηπειρώτικο πανηγύρι που διοργάνωσε ο σύλλογος Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας «ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ», την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 στην  Αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς».

“Μάγεψε” πραγματικά τους  πεντακόσιους φίλους της Ηπείρου, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα ο “Μάγος” του κλαρίνου Πέτρολούκας Χαλκιάς. Μαζί με τον γιο του Μπάμπη και τον εγγονό του Πέτρο, αμφότεροι άξιοι συνεχιστές του, χάρισαν στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες μια αξέχαστη παραδοσιακή μουσική βραδιά.

Μαζί τους ήταν οι Σταύρος Καψάλης και Γιώργος Δάμος στο Κλαρίνο, Αντώνης Κυρίτσης, Σάββας Σιάτρας, Γιάννης Καψάλης, Ηλίας Κόντης και Γιώτα Γρίβα στο τραγούδι.

Δείτε σε HD ανάλυση το video που ετοιμάσαμε:

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αρχές Νοέμβρη «Ο Φίλαθλος της νέας εποχής»…!!!
Επόμενο άρθροAEK: Κυκλοφόρησαν τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.