«Εγκαίνια για το νέο ΚΑΠΗ Φιλαδέλφειας την ερχόμενη Τετάρτη»

0

KAPHΤην Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17.30 η Δήμαρχος της πόλης κα Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη θα τελέσει τα εγκαίνια του νέου ΚΑΠΗ Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 154).

Πρόκειται για τον χώρο του πρώην Τσιπουράδικου, όπου μετά από εργασίες ανακατασκευής του κτηρίου από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, διατηρήθηκε ο παραδοσιακός χαρακτήρας του ακινήτου, ενώ παράλληλα, δημιουργήθηκαν χώροι κατάλληλα διαμορφωμένοι για να φιλοξενήσουν τους ηλικιωμένους της πόλης μας. Οι εργασίες περιλάμβαναν την αποκατάσταση και  τη διαμόρφωση «φιλόξενων» εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, την κατασκευή ειδικής ράμπας για την διασφάλιση της πρόσβασης αναπηρικών αμαξιδίων καθώς και WC για ΑΜΕΑ.

Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας, αφού με την μεταφορά του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων στο εν λόγω κτήριο, ελαχιστοποιούμε τα έξοδα του Δήμου μας αποφεύγοντας το μίσθωμα και αξιοποιούμε την ακίνητη περιουσία της πόλης μας.

Προηγούμενο άρθροΟ άνθρωπος που έσωσε τον κόσμο πριν από 30 χρόνια!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Οκτώβρης… ο χρόνος τρέχει… και ο Μάης ζυγώνει!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.