ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αρχές Νοέμβρη «Ο Φίλαθλος της νέας εποχής»…!!!

0

Στην κυκλοφορία ξανά η ιστορική αθλητική εφημερίδα “Ο Φίλαθλος”, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Αυτό αναμένεται να γίνει αρχές του επόμενου μήνα, του Νοέμβρη.

Τα γραφεία στην οδό Δημητρός 31 στον Ταύρο είναι έτοιμα και οι συσκέψεις ανάμεσα στον διευθυντή της εφημερίδας, τον Βαγγέλη Μπαρλά (σ.σ. ο οποίος είχε διατελέσει και παλιότερα διευθυντής της) και περίπου είκοσι δημοσιογράφους, είναι καθημερινές. Αυτές τις ημέρες μάλιστα βρίσκονται σε περίοδο δοκιμαστικών εν όψει της μεγάλης επιστροφής.

Στα περίπτερα ξανά "Ο Φίλαθλος"
Στα περίπτερα ξανά “Ο Φίλαθλος”

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Fx-News, εκτός από τον όροφο που θα στεγάζονται τα γραφεία, από τον 2ο που ήταν μεταφέρθηκαν στον 1ο, αλλάζει και ο ακριβής τίτλος της εφημερίδας. Συγκεκριμένα, από: «Ο Φίλαθλος για όλα τα σπορ», γίνεται: «Ο Φίλαθλος της νέας εποχής»!!! 

Από: "Ο Φίλαθλος για όλα τα σπορ" γίνεται: "Ο Φίλαθλος της νέας εποχής"...
Από: “Ο Φίλαθλος για όλα τα σπορ” γίνεται: “Ο Φίλαθλος της νέας εποχής”…

Κι όταν λέμε «νέας εποχής», εννοούμαι εξολοκλήρου νέας εποχής, αφού καμία από τις παλιές «κεφαλές» του εντύπου, οι Νίκος Καραγιαννίδης και Γιώργος Κολοκοτρώνης δεν θα συμμετέχουν στο σχήμα…

Εκτός, όμως, από του δύο προαναφερθέντες αξίζει να σημειωθεί πως στο εγχείρημα αυτό, στον «Φίλαθλο της νέας εποχής», ΔΕΝ εμπλέκεται ούτε και ο Γιώργος Κουρής.

Ας κάνουμε λοιπόν λίγες ημέρες υπομονή μέχρις ωσότου δούμε ξανά στα περίπτερα την εφημερίδα, έπειτα από δύο και πλέον χρόνια από τότε που σταμάτησε να βγαίνει (3 Οκτωβρίου του 2011).

 

Προηγούμενο άρθρο“Μάγεψε” η Ήπειρος την Νέα Φιλαδέλφεια!(Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΗπειρώτικο Πανηγύρι 2013: Βίντεο με το μουσικό ρεσιτάλ του Πετρολούκα Χαλκιά!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.