ΑΟΝΦ Άτταλος: Ρεπορτάζ από την μεγάλη νίκη στα Πετράλωνα!

0

petralvna aonf 1Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 για τον ΑΟΝΦ στο παιχνίδι που έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής με αντίπαλο τα Πετράλωνα. Το νεανικό συγκρότημα του Βαγγέλη Σπηλιώτη

μπόρεσε να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του αγώνα, έδειξε χαρακτήρα ομάδας και πείσμα και δίκαια πήρε το τρίποντο.

delisΣτο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με τον Άτταλο να έχει μια μικρή υπεροχή στο χώρο του κέντρου, να δημιουργεί μιά δυό καλές φάσεις αλλά μέχρι εκεί. Επιπλέον, η ομάδα είχε και την ατυχία να χάσει από νωρίς τον Σταμάτη καθώς έπαθε μυικό τραυματισμό και έγινε αλλαγή στο 27′.

Στην επανάληψη  έγιναν όλα. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 57′ όταν μετά απο σέντρα σουτ του Λεβέντη από δεξιά ο Ιντζεγιάν ήρθε σαν τρέιλερ και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βαγγέλης Σπηλιώτης αναγκάστηκε να κάνει ακόμα μία αλλαγή και αυτός που δεν μπορούσε να συνεχίσει αυτή τη φορά ήταν ο Γκιβίσης.

Στο 65′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Βιτζηλαίο ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Μητρούση και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς είχε ήδη πάρει φωτιά και στο 76΄σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή των Πετραλώνων ο Ιντζεγιάν μετά από ωραία ενέργεια πλάσαρε στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα κάνοντας το 1-2.

Από το σημείο εκείνο και μετά τα αίματα άναψαν από την πλευρά των γηπεδούχων, όπου επιδόθηκαν σε χτυπήματα ακόμα και εκτός φάσης με την ανοχή του διαιτητή, η κερκίδα προσπαθούσε σε κάθε φάση να επηρεάσει τις αποφάσεις του διαιτητή, ό Άτταλος στις αντεπιθέσεις έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη,και στο 88′ σε μιά φάση που έγινε εμφανές φάουλ στον τερματοφύλακα καθώς πήδηξε για την μπάλλα εντος της περιοχής του πιεζόμενος από δύο επιθετικούς ο άρχοντας του αγώνα ”είδε” πέναλτι. Ο Μητρούσης το απέκρουσε και το ματς έμεινε στο 1-2.

Στα δυσάρεστα ο σοβαρός τραυματισμός του Γιώργου Δελλή ο οποίος μετά τον αγώνα πήγε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους όπου διαγνώσθηκε ράγισμα δύο πλευρών.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Μητρούσης, Βαμαβακίδης (46′ Δελής), Χρυσανθακόπουλος, Γκιβίσης (58′ Θέμελης), Μητρόπουλος, Καμπύλης, Τζέλης, Σταμάτης (27′ Κορνελάτος), Ιντζεγιάν, Λεβέντης, Κιάρι.

aonfattalos.gr

Προηγούμενο άρθροΤα Νέα του Α.Σ. ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ
Επόμενο άρθροΤρίωρη στάση εργασίας στους Δήμους την Τρίτη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.