Αναβλήθηκε το Ηρόδοτος – ΑΕΚ και επίσημα

0

Μάλλον Χριστούγεννα θα ‘χουν αρχίσει να μυρίζουν όταν διεξαχθεί το Ηρόδοτος-ΑΕΚ…

Το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης μακριά απ’ το λεκανοπέδιο αναβλήθηκε οριστικά σήμερα, ωστόσο η αναζήτηση ημερομηνίας για τη διεξαγωγή του συνεχίζεται.

Κι αυτό διότι η άρνηση του κρητικού σωματείου να γίνει στις 7 Νοέμβρη (διότι είναι Πέμπτη και θεωρείται μη εμπορική ημέρα) και το γεγονός ότι το προσεχές διάστημα το Παγκρήτιο θα κλείσει για εργασίες του χλοοτάπητα φαίνεται ότι στέλνει το ματς το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο...
Υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο…

Στην ΑΕΚ, όπως θα …ψαχτούν για κάποιο φιλικό παιχνίδι μέσα στο σαββατοκύριακο και αν αυτό δεν γίνει τότε η ομάδα θα παίξει οικογενειακό διπλό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι αναβάλλεται ο αγώνας του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Ηρόδοτος-ΑΕΚ (27/10/2013), ο οποίος θα οριστεί εκ νέου από την αρμόδια Επιτροπή».

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Αντέλ Εξαρχοπουλός επιβεβαιώνεται ως νέο σύμβολο του σεξ με φωτογράφιση στο GQ
Επόμενο άρθρο«Κόκκινο» στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.