Το Γήπεδο της ΑΕΚ, η “Αλαζονεία της Αρχόντισσας”… και το Μέλλον!!!

0

magikΚαταρχήν θα σας θυμίσουμε ένα προφητικό άρθρο της στήλης “F✘ μικρό-ΔΗΜΟΤΙΚΑ” , που δημοσιεύσαμε στις 24 Σεπτεμβρίου 2013.

Τις τελευταίες μέρες πολλοί ζούνε το όνειρο τους…

Πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες της ΑΕΚ, στο ίντερνετ κλπ…

Φυσικά ο λόγος είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και οι συναντήσεις που πρέπει να κάνει η διοίκηση της (Μελισσανίδης), με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, για να μπορέσει να εξασφαλίσει την έγκρισή του…

Το «καταρρακωμένο» -από την αποτυχημένη διοίκηση του Δήμου- προφίλ τους αρχίζει και ανυψώνεται…

  • Θα είναι όμως αρκετό αυτό, έτσι ώστε στις εκλογές του Μάη να «καρπωθούν» τα επικοινωνιακά οφέλη που δίνει το γήπεδο???
  • Μήπως απλά η αποχώρηση θα είναι αξιοπρεπής???
  • Μήπως τίποτα από τα δύο, μια και ο δημότης τους κρίνει μόνο από το έργο τους στην Πόλη???

Το μέλλον θα δείξει…

…Και αρχίζει και δείχνει σιγά-σιγά…

Δείχνει καταρχήν μια τεράστια αλαζονεία από την μεριά της “αρχόντισσας της πόλης μας”…

Που ξαφνικά για άγνωστο λόγο έχει αρχίσει τις “προσωπικές επιθέσεις” της στο Fx…
Και δεξιά και αριστερά διαχύει τα παράπονα της για εμάς(?) για λόγους που μόνο εκείνη γνωρίζει… (μήπως τής τα «γνωρίζουν» κάποιοι καλοθελητές???)

“Και η τιμωρία μας” είναι:

  • Να μας απαγορεύσει  να την φωτογραφίζουμε σε δημόσιες εκδηλώσεις στην πόλη μας…
  • Να μας κάνει  τον “Χωροφύλακα” και να μας “βάζει χέρι” δημοσίως μπροστά σε χίλια άτομα που βρισκόταν στην εκδήλωση παρουσίασης του γηπέδου της ΑΕΚ στο “Μίλτος Κουντουράς” και μάλιστα την ώρα που μίλαγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης!!! (Φωτογραφίζαμε το πάνελ και φυσικά και την ίδια… και γύρισε και μας “την είπε” επιδεικτικά και με ύφος χιλίων καρδιναλίων επειδή περάσαμε πίσω από την γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί…)

Και το έκανε στο Fx-news, το οποίο Fx τής έχει πάρει 2 τηλεοπτικές συνεντεύξεις και μία πρωτοσέλιδη στην εφημερίδα μας (αλήθεια πόσες έχει δώσει σε άλλα τοπικά μέσα???), στο Fx το οποίο την έχει σεβαστεί (και θα συνεχίζει να σέβεται τον θεσμό του Δημάρχου) και φυσικά δεν έχει ζητήσει από την ίδια (ούτε και από κανέναν άλλον) ούτε καρφίτσα…! (και ο νοώ νοήτω)

Και όπως είπαμε στην αρχή, το μέλλον αρχίζει και δείχνει…, ο “ντόρος” για το γήπεδο θα περάσει…, και σιγά-σιγά η σκληρή πραγματικότητα θα προσγειώσει τους πάντες στην μικρή πόλη μας…

Και ακόμα χειρότερα την «Αρχόντισσα της»

Προηγούμενο άρθροΔήμοι: Με αργούς ρυθμούς αποπληρώνουν τα χρέη τους…
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Παρουσίαση Γηπέδου ΑΕΚ σε 16 Φιλαδελφειώτικα λεπτά!
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.