ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ "ΑΥΤΟΨΙΑ" by Fx-news ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Fx-news συνομιλεί με τον Δ. Μελισσανίδη στο χώρο του οικοπέδου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Fx-news συνομιλεί με τον Δ. Μελισσανίδη στο χώρο του οικοπέδου της ΑΕΚ!6melissanidhs-fxnews-nea-filadelfeiaΟ ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδης, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (27/10) στο χώρο του οικοπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και επιθεώρησε ο ίδιος το μέρος όπου θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ομάδας.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Ο κ. Μελισσανίδης με ομάδα συνεργατών του, έκαναν βόλτα γύρω από όλα τα μήκη και τα πλάτη του οικοπέδου κάτι που δείχνει με σαφήνεια ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη των εργασιών για αυτό το μεγάλο έργο, που σίγουρα αποτελεί το όνειρο όλων των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνομιλεί με τον Βασίλη Βέττο εκδότη του Fx-news.gr και παραλαμβάνει το νέο τεύχος της εφημερίδας.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνομιλεί με τον Βασίλη Βέττο εκδότη του Fx-news.gr και παραλαμβάνει το νέο τεύχος της εφημερίδας.

Οι συνεργάτες του Fx-news.gr,  Βασίλης Βέττος και Ρένος Αρβανίτης, συνάντησαν τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ κατά την αποχώρηση του από το οικόπεδο, συνομίλησαν μαζί του και μάλιστα του παρέδωσαν το νέο τεύχος της εφημερίδας του Fx που κυκλοφορεί σε όλη την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα!

5melissanidhs-fxnews-nea-filadelfeia melissanidhs-fxnews-nea-filadelfeia IMG_20131027_131535Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!