Αποκαταστάθηκε “Το γιοφύρι της Άρτας” στην Νέα Φιλαδέλφεια!(Φωτορεπορτάζ)

0
Από τις εργασίες του Ιουνίου
Από τις εργασίες του Ιουνίου

Πόσα ρεπορτάζ γράψαμε από τον περασμένο χειμώνα… μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση του Fx-news… αλλά και στην εφημερίδα μας στο τεύχος Ιουνίου, για το γεφύρι της “Άρτας” στον παραπόταμο του Κηφισού;

Για το γεφυράκι της Οδού Κίρκης… στους Απομάχους της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου είναι και τα σύνορα της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Δήμο Αχαρνών.

Το Γεφυράκι, εξυπηρετούσε καθημερινά δεκάδες μαθητές αλλά και συμπολίτες μας όλων ανεξαιρέτως των ηλικιών και από τον περασμένο χειμώνα είχε καταστραφεί από την μεγάλη πλημμύρα…

Μετά από παρέμβαση του αρμόδιου αντιδημάρχου Ν. Παπανικολάου, οι εργασίες αποκατάστασης ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο και ολοκληρώθηκαν σχεδόν, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με την μεταφορά τις παλαιάς γέφυρας στο νέο σημείο όπου τα συνεργεία των δύο Δήμων είχαν κατασκευάσει τις υποδομές στήριξης της.

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Fx-news.gr από την μεταφορά της γέφυρας(κάντε ΚΛΙΚ πάνω στην φωτογραφία για να την δείτε σε μεγάλο μέγεθος):

_DSC0116 _DSC0117 _DSC0118 _DSC0120 _DSC0128 _DSC0131

Προηγούμενο άρθροΕθελοντές Ν.Φ.: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους φτάνει μέχρι την Χαλκιδική…
Επόμενο άρθροΔείτε τους δικαιούχους του ειδικού βοηθήματος του ΟΑΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.