Αυτή είναι η αστυνομικός που συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα

0

diasΤην τιμή της Αστυνομίας και ολόκληρης της Ελλάδας έσωσε την περασμένη Τρίτη ένα πανέμορφο κορίτσι. Η Αγγελική της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία συνέλαβε τον δολοφόνο Χρυσαυγίτη, Γιώργο Ρουπακιά, λίγες στιγμές μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Φανταστείτε μόνο τι θα είχε γίνει αν αυτή η κοπέλα δεν έπιανε τον εγκληματία. Θα είχε καεί η Αθήνα, όχι μόνο η Νίκαια. Θα έβρισκαν ευκαιρία οι ακραίοι αναρχοαυτόνομοι να διαλύσουν την πρωτεύουσα, να αναστήσουν τα Δεκεμβριανά δήθεν ζητώντας δικαιοσύνη.

Ο άγγελος της ομάδας ΔΙΑΣ έκανε απλά τη δουλειά του, και τους χάλασε τα σχέδια. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Έθνος:

«Γεννήθηκε το 1989 στη Νίκαια, στη γειτονιά του Π. Φύσσα. Είναι νέα και μοντέρνα, σαν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της. Ωστόσο, τις ώρες που άλλες γυναίκες κάνουν shopping στα μαγαζιά, η Αγγελική περιπολεί στους δρόμους της Αθήνας

Πιο άντρας από τους άντρες, η Αγγελική της Ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού από τη Νίκαια, δεν δίστασε να επέμβει αγγελική-ΔΙΑΣστην αιματηρή συμπλοκή και να ακινητοποιήσει τον δράστη, την ώρα που το σύμπαν γύρω της είχε παγώσει. Είδε το μαχαίρι να στάζει από την καρδιά του νεαρού, κι όμως δεν φοβήθηκε ούτε λεπτό.

Ένα 24χρονο κορίτσι, με ομορφιά που συγκλονίζει, ήταν αυτή η ηρωίδα που πρώτα έβαλε χειροπέδες στον αδίστακτο Γιώργο Ρουπακιά, με τα βουτηγμένα στο αίμα χέρια, κι ύστερα είχε το θάρρος να αγκαλιάσει τον Παύλο που ξεψυχούσε στο πεζοδρόμιο…

Μάρτυρες της απίστευτης αυτής σκηνής είδαν την Αγγελική να τον κρατά στην αγκαλιά της, να του δίνει κουράγιο περιμένοντας το ασθενοφόρο και να του γλυκαίνει τις ύστατες αναπνοές.

Τα γαλάζια της μάτια, που εκείνη τη στιγμή έβλεπαν την κόλαση, ήταν ίσως για λίγα λεπτά… ο παράδεισος του Παύλου. Άραγε τι τραγούδια θα έγραφε γι’ αυτά, εάν ζούσε…

Ανέλαβε δράση

Δεν έζησε όμως, και το αστυνομικό ρεπορτάζ, λίγη ώρα αργότερα, περιέγραφε το συμβάν: Μια γυναίκα αστυνομικός ήταν εκείνη που ανέλαβε δράση κατά την κρίσιμη ώρα της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Παύλου Φύσσα. Ηταν μία από τους ειδικούς φρουρούς που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής, μετά την ενημέρωση του Κέντρου της Αμεσης Δράσης.

Όταν έφτασαν οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, είδαν περίπου 30 άτομα να τρέχουν από το στενό της καφετέριας, όπου βρισκόταν θύμα και δράστες, προς την κεντρική λεωφόρο της περιοχής. Οι αστυνομικοί τούς ακολούθησαν και όταν έφτασαν στο ύψος του αριθμού 60 της οδού Π. Τσαλδάρη, αντελήφθησαν δύο άνδρες να συμπλέκονται. Τότε, ο 34χρονος Παύλος σήκωσε την μπλούζα του, έδειξε το αιμόφυρτο στέρνο του και φώναξε «Με χτύπησε. Αυτός είναι, πιάστε τον».

Η Αγγελική κατάφερε να αφοπλίσει τον Γ. Ρουπακιά, ενώ εντόπισε και το μαχαίρι που είχε πετάξει ο δράστης κοντά στο αυτοκίνητό του.

Η Αγγελική, η κοπέλα της ΔΙΑΣ κατέβηκε από τη μηχανή και έτρεξε προς το μέρος που έδειχνε ο τραυματίας. Έριξε τον δολοφόνο στο έδαφος, έβγαλε το όπλο της, πλησίασε τον δράστη και του φώναξε… «ε, όχι και μαχαίρι». Δευτερόλεπτα αργότερα του περνούσε χειροπέδες. Στη συνέχεια, η ίδια εντόπισε και το μαχαίρι-στιλέτο το οποίο είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του. Πάνω του, υπήρχαν κηλίδες αίματος από τον άτυχο νεαρό…

«Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, στα τρία τέταρτα δηλαδή που μεσολάβησαν, η κοπέλα κράταγε το κεφάλι του Παύλου. Το παιδί είχε γίνει άσπρο. Πρόλαβε απλά να σηκώσει την μπλούζα του και να δείξει τον δράστη», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

antinews

Προηγούμενο άρθροΑεκτζής και στα καλά και στα κακά…
Επόμενο άρθροΕπικίνδυνη θεωρία και όχι μόνο αυτή των «δύο άκρων»…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.