Γυμνόστηθη δημοσιογράφος προκάλεσε “εγκεφαλικό” στον Δήμαρχο!(video)

0

topless-woman-majorΗ ιδέα μιας Καναδέζας δημοσιογράφου να γδυθεί μπροστά σε έναν τοπικό δήμαρχο προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά στον ίδιο αλλά και έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Η δημοσιογράφος εργάζεται σε ραδιοφωνική εκπομπή και η πράξη της είχε ως αποτέλεσμα να πέσει το site της εκπομπής από την επισκεψιμότητα.

Όπως αναφέρεται στο site το διεθνές ενδιαφέρον είχε ως αποτέλεσμα να μην αντέξουν οι σέρβερ της εταιρείας την επισκεψιμότητα και να πέσουν.

Η Καναδέζα δημοσιογράφος έβγαλε τη μπλούζα της κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τοπικό δήμαρχο για να υπερασπιστεί το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν τόπλες.

Η Lori Welbourne κέρδισε παραπάνω από 10 λεπτά δημοσιότητας δείχνοντας το στήθος της αν και στην ουσία ο μόνος που είδε το στήθος είναι ο δήμαρχος καθώς το βίντεο ανέβηκε στο YouTube με καλυμμένα τα επίμαχα σημεία.

Η γυναίκα γδύθηκε την ώρα που ρωτούσε το δήμαρχο αν είναι νόμιμο να κυκλοφορεί μια γυναίκα τόπλες στην πολιτεία όπου είναι δήμαρχος.

Ο δήμαρχος τη ρώτησε γιατί γδύνεται κι εκείνη απάντησε ότι έχει πολύ ζέστη. Στη συνέχεια η γυναίκα ρώτησε το δήμαρχο αν κάνει κάτι παράνομο.

Οι γυναίκες μπορούν να κυκλοφορούν τόπλες σε οποιοδήποτε σημείο του Καναδά καθώς κάτι τέτοιο δεν απαγορεύεται σε αντίθεση με τις ΗΠΑ όπου σε συγκεκριμένες περιοχές οι γυναίκες δεν πρέπει να κυκλοφορούν τόπλες.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την περιφορά Εικόνας Άγιου Ιωάννη Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΦωτογραφίες από τα μοντέλα που «χρωστάνε» στον Μιχάλη Ασλάνη…(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.