Δήμοι: Η Δημοτική Αστυνομία γίνεται Ελληνική Διοικητική Αστυνομία…

0

dioikitikh-astynomiaΉταν ήδη γνωστό πως λόγω κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας, τα καθήκοντά της θα ασκούσε η Αστυνομία. Από σήμερα είναι και επίσημο με υπουργική απόφαση.

Η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη και Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, αφορά σε 81 δήμους που είχαν δημοτική αστυνομία.

«Την παράλληλη άσκηση από την Ελληνική Αστυνομία των αρμοδιοτήτων που έχουν ανατεθεί με διατάξεις νόμων και κανονιστικών πράξεων στη Δημοτική Αστυνομία, έως τις 22 Σεπτεμβρίου του 2013», αποφασίστηκε σύμφωνα με ΚΥΑ.

Πριν την υπουργική απόφαση, οι αστυνομικοί είχαν αναλάβει κανονικά τα καθήκοντα εκείνων που εργάζονταν στους δήμους.

Εξ ου και το καθημερινό τροχονομικό «ντελίριο» καταγραφής παραβάσεων παράνομης στάθμευσης και ελέγχων μικροπωλητών για το παρεμπόριο. Οι έλεγχοι για την καταγραφή τροχονομικών κλήσεων εντάθηκαν από τις 10 Αυγούστου.

newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΚαταργούνται οι διπλές συντάξεις των δημάρχων!
Επόμενο άρθροΜικρή φωτιά σε νησίδα(Ε.Ο.) στην Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.