Παράδεισος…

2

sovena14Μέσα σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο περιβάλλον με πυκνή βλάστηση και με θέα το απέραντο γαλάζιο, το περίφημο Soneva Kiri Resort στην Ταϊλάνδη υπόσχεται όχι μόνο υψηλής ποιότητας διαμονή στους επισκέπτες του αλλά και μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο επάνω στα δέντρα.

Στο 6στερο ρεζόρτ οι πελάτες δεν έχουν παρά να σκαρφαλώσουν 5 μέτρα πάνω από το έδαφος και να πάρουν θέση κάπου ανάμεσα στο φύλλωμα των δέντρου, όπου πάνω στα κλαδιά έχουν τοποθετηθεί ειδικά ψάθινα καλάθια αντί των κλασικών τραπεζοκαθισμάτων.

Οι σερβιτόροι έρχονται σχεδόν πετώντας και προσφέρουν όλων των ειδών τα εξωτικά πιάτα της Ταϊλάνδης αλλά και παραδοσιακό φαγητό, μετακινούμενοι σαν άλλοι ακροβάτες από το ένα δέντρο στο άλλο, μέσω ενός παράδοξου μονοπατιού με σχοινιά!

Ο ιδιοκτήτης, Sonu Shivdasani, ένας Άγγλος ινδικής καταγωγής, ακολουθεί πιστά το μότο «Slow Life», παρακινώντας τον κόσμο να απολαύσει με αργούς ρυθμούς τη διαμονή του στο resort, εστιάζοντας παράλληλα στην πρωτοτυπία. Γιατί ένα δείπνο για δύο πάνω σε ένα δέντρο δεν είναι και συνηθισμένο! «Μόνο που πρέπει να κατανικήσετε την υψοφοβία σας», λέει χαρακτηριστικά.
sovena26 sovena23 sovena22 sovena21 sovena20 sovena19 sovena18 sovena17 sovena16 sovena15 sovena12
iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΣε ποιες σχολές των ΑΕΙ-ΤΕΙ πέφτουν οι βάσεις και σε ποιες ανεβαίνουν
Επόμενο άρθροΑστραφτερά δόντια με την πατέντα Έλληνα 23χρονου επιστήμονα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.