Ένωση Παλαιών Προσκόπων και Ημέρα Περιβάλλοντος!(Φωτορεπορτάζ)

0

palaioi-proskopoi-perivallon (2) Στα πλαίσια της Ημέρας Περιβάλλοντος η Ένωση Παλαιών Προσκόπων  Τ.Ε. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, λαμβάνοντας μέρος στη γιορτή (5-6) και θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά της γειτονιάς, ανέλαβε την πρωτοβουλία του καθαρισμού της Πλατείας Ζέρβα, όπου βρίσκεται και η Εστία της Ένωσης. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος , πάνω από είκοσι παιδιά και πολλοί παλαιοί Πρόσκοποι. Τα αποτελέσματα αυτής της πρωτοβουλίας είναι ολοφάνερα.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                                                                                                       ο Γεν. Γραμματέας

palaioi-proskopoi-perivallon (12) palaioi-proskopoi-perivallon (13) palaioi-proskopoi-perivallon (11) palaioi-proskopoi-perivallon (10) palaioi-proskopoi-perivallon (8) palaioi-proskopoi-perivallon (2) palaioi-proskopoi-perivallon (3) palaioi-proskopoi-perivallon (4) palaioi-proskopoi-perivallon (5) palaioi-proskopoi-perivallon (7)

 

Δημήτρης Μαναράκης                                                                                        Γιαν. Ιντζεγιάν

Προηγούμενο άρθροΙωνικός Ν.Φιλαδέλφειας: Η γιορτή της Ακαδημίας Μπάσκετ! (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΣαρωτικές αλλαγές στις Δημοτικές Εκλογές 2014! Σε ένα ψηφοδέλτιο οι υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.