Ιωνικός Ν.Φ.: Επιστολή αιτημάτων προς τον Δήμο Φ.Χ. και όλα Τα Νέα του Ιστορικού!

0
  • kontos-syllas-ionikosΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ  ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ  ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 81-72!
  • ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΠΕΤΥΧΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ –ΕΚΤΟΣ-ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 22-28!
  • ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΕΙ ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ –ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗ 21η αγωνιστική ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 81-72!!. Πολύ σπουδαία εμφάνιση έκαναν οι παίκτες του Σπύρου Σταθούλη και νίκησαν την πανίσχυρη ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 81-72 .Η ομάδα του Ιωνικού ΑΣ …..απέδειξε δια μία ακόμη φορά πόσο αδίκησε τον εαυτό της την φετινή αγωνιστική περίοδο και απέδειξε με τον ποιο …πιστικό τρόπο ότι θα μπορούσε φέτος να πρωταγωνιστήσει .Η ομάδα του Ιωνικού από το την αρχή του αγώνα είχε τον έλεγχο και με πολύ δυνατή περιφερειακή άμυνα,άριστη οργάνωση και αστείρευτο πάθος  έφτασε σχετικά εύκολα στην νίκη στα τελευταία κρίσιμα λεπτά . Τους πόντους του Ιωνικού ΑΣ πέτυχαν, Μαυραγάνης 20(2)Χριστόδουλος 9,Τσακιρίδης 10(2)Σακελαρόπουλος 6(2)Τσαμπής 12(2)Δρόσσος 16(1)Γραμματικός4,Λιτόπουλος4.

Υπολείπονται 3 αγώνες με Εύοσμο Θεσσαλονίκης εκτός,Δοξα Μαχητών Θεσσαλονίκης εντός και Στρατώνι Χαλκιδικής εκτός .

ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ,ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 22-28.Επιβλητική εμφάνιση των παικτών του Μενέλαου Δανήλου στο Μαρούσι  και πολύ σημαντική νίκη επί του Παράδεισου με 22-28 !Θαυμάσιοι οι αθλητές του Ιωνικού σε άμυνα και  επίθεση δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν στην νίκη .Βαθμολογικά η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση με πορεία πρωταγωνιστική ,εάν δεν είχε απολέσει  εντός έδρας αρκετούς βαθμούς λόγω απειρίας των νεαρών αθλητών του θα διεκδικούσε με πολλές αξιώσεις την 1η θέση .

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ 16η αγωνιστική ,ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ –ΙΩΝΙΚΟΣ 3-0(25-23,25-23,25-22) Στην βαθμολογία ο Ιωνικός βρίσκεται στην 5η θέση και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των 2 τελευταίων αγώνων του με ΑΟ Πορφύρα και ΓΣ Μεσσαράς Κρήτης καταλαμβάνει οριστικά την 5η θέση της τελικής κατάταξης

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ 18 η αγωνιστική ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ ΠΑΤΡΩΝ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 3-0. Οι Άνδρες του Ιωνικού βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και υπολείπονται 2 αγώνες (ΑΣ Αίαντας Μαλεσίνας,ΑΠΣ Ιωνικός Καρλόβασι Σάμου )για την λήξη του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι εκεί θα παραμείνει  .

Προηγούμενο άρθροΝίκη για Χαλκηδονικό, Ισοπαλία και “Ξύλο” για ΑΟΝΦ Άτταλο!!!
Επόμενο άρθροΚΥΠΡΟΣ: Oι “Ολιγάρχες” σήκωσαν ξημερώματα την “Banca” στον αέρα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.