ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΑΤΖΗΒΕΗ

0

openday xatziveiΗ Σχολή Χατζήβεη, διοργανώνει Hμέρα Γνωριμίας, Open Day Event, την Κυριακή 7/4/13 στις 11:00 π. μ. στις εγκαταστάσεις της (Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια) και προσκαλεί γονείς και παιδιά να επισκεφτούν τη Σχολή Χατζήβεη. Η εκδήλωση έχει στόχο ο νέος γονέας του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού να ενημερωθεί για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, να έρθει σε επαφή με τους εκπαιδευτικούς, να γνωρίσει τους υπεύθυνους κάθε τμήματος (καλλιτεχνικό, αθλητικό, ξένες γλώσσες, κίνησης), να συζητήσει προσωπικά θέματα με τους εκπαιδευτικούς και τη Διεύθυνση του Σχολείου. Παράλληλα τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε βιωματικές δραστηριότητες με τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-2511371, Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια, www.xatzivei.gr

Προηγούμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: Ευχαριστήρια Επιστολή για την κυρία Μόσχου Μαριάννα
Επόμενο άρθροΚΥΠΡΟΣ: Χειρότερα και από το 1974! Δείτε μερικές από τις συνέπειες…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.